Kløve om ny kontrakt: Det var en ‘no-brainer’

Da OB i søndags spillede mod Vejle, blev der inden kampen præsenteret en nyhed. Klubben havde forlænget kontrakten med Troels Kløve frem til sommeren 2024.

Kløve er selv rigtig glad for, at forlængelsen er på plads, og han var ikke i tvivl om, at han skulle skrive under på den nye aftale.

– Jeg er glad for at være i OB, og jeg synes, klubben bevæger sig i en god retning med nye faciliteter og et rigtig godt hold. Der er unge og rutinerede spillere og generelt rigtig god kvalitet. Det var en ’no-brainer’ for mig.

Har det hele tiden været din førsteprioritet at forlænge med OB?

– Ja, det har det faktisk. Det er klart, som tiden er gået, har man selvfølgelig været nødt til at tænke over, hvad der ellers kunne være, for der har været ni måneder til udløb. Men jeg har det sidste lange stykke tid haft OB som førsteprioritet, så jeg er glad for, det kunne falde på plads.

Det er en forholdsvis lang aftale, Kløve har skrevet under på, men det var også det ønske, han selv havde.

– Ja, det kan man godt sige, det var. Jeg er 29 nu, og jeg fik tre år oveni, så jeg er 33, når den udløber. I de her tider er det selvfølgelig rart at have noget sikkerhed og tryghed, og så har jeg bare kunne mærke i den tid, jeg har været her, at jeg har været glad for det, så hvorfor ikke tage tre år mere?

Den nye aftale betyder også, at Kløve nok har lagt drømmene om at komme til udlandet og spille lidt på hylden, men det virker heller ikke til, at det gør ham noget.

– Det er i hvert fald en erkendelse af, at det er sværere. Det har også været sværere specielt med corona osv. at ryge til større destinationer. Folk er mere pressede på økonomien, men som jeg sagde før, har OB været min førsteprioritet, og jeg har familie i Danmark nu. Jeg har en lille datter, som er startet i børnehave, og der er selvfølgelig nogle prioriteter, der gør, at jeg gerne vil have en fast base, og det har jeg fået her.

Midtbanespilleren har også en vigtig rolle på holdet hos OB. Han er nemlig en af de rutinerede, som de unge spillere skal læne sig op ad.

– Det er sådan noget, der kommer stille og roligt med alderen. Man får noget mere ansvar, og jeg har været fast mand i en lang periode nu. Forhåbentlig er jeg også en hjælp til de unge, der kommer ind omkring holdet. Det er en helt naturlig del af det.

Klubbens træner, Jakob Michelsen, har kontraktudløb efter denne sæson. Der er ikke noget på plads om hans fremtid, og derfor ved Kløve heller ikke, hvem der står i spidsen for holdet til den kommende sæson. Det har dog ikke spillet ind i hans overvejelser om at forlænge.

– Nej, det gjorde det ikke. De ting er nogle gange bare usikre i fodboldens verden. Nu har jeg haft Jakob i mange år, og vi kommer godt ud af det med hinanden, men jeg blev nødt til bare at fokusere på, hvordan OB er nu, og at jeg selv har lyst til at være her i fremtiden. Trænersituationen er ikke noget, jeg har lagt så meget i, men forhåbentlig så er Jakob her i flere år.

Når den nye aftale udløber, er Kløve 33 år. Han regner bestemt ikke med, at karrieren skal slutte til den tid, men han vil være meget stolt, hvis han kan spille i den stribede trøje i resten af hans karriere.

– Jeg regner bestemt ikke med, at den her kontrakt er den sidste. Jeg har aldrig været så fit, som jeg er nu, og jeg har aldrig følt min krop så god, som jeg er nu. Jeg tror, jeg har mange år i mig endnu.

– Men det ville være fedt at kunne ende sin karriere i en klub som OB. Det ville jeg i hvert fald sætte pris på, og det ville være en stor ære at slutte af her.

One Reply to “Kløve om ny kontrakt: Det var en ‘no-brainer’”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *