Sander Svendsen: De sidste dage har været kaotiske

Flere gange i løbet af transfervinduet var der spekulationer om, at Sander Svendsen kunne være på vej væk fra OB, hvor han ikke længere var en af de foretrukne på holdet.

På transfervinduets sidste dag blev han om formiddagen sat i forbindelse med Molde, men det endte med, at han skiftede til Brann på en lejeaftale. Han fortæller da også, at der skete en del for ham den dag.

– Det var en hektisk dag, og der var meget frem og tilbage. Der kom et tilbud mod slutningen af transfervinduet, som jeg følte, var interessant for mig, i og med situationen var, som den var. Der var snak om tre måneder, hvor jeg kunne få lov til at spille fodbold og fortsætte med at udvikle mig, og den mulighed tog jeg. Det blev, som det blev, og jeg skal spille fodbold i Norge de næste tre måneder. Så det bliver spændende.

Der har også været tvivl om skiftet til Brann, da man ikke vidste, om papirerne var blevet sendt ind til tiden. Så det har været nogle kaotiske dage, hvor han ikke vidste, hvem han skulle spille for.

– Det har været lidt kaotisk, må jeg sige. Det har været svært at finde rundt i. Er man Brann-spiller, eller er man OB-spiller? Man ved ingenting. Det har været kaotisk, men nu er der i hvert fald kommet en beslutning, så det er dejligt at vide, hvordan livet ser ud de næste måneder.

Har du allerede nu gjort dig nogle overvejelser om, hvad du håber, der skal ske efter de tre måneder? Om du skal tilbage til OB eller finde en anden klub?

– Jeg forholder mig til planen, og den er lige nu, at jeg tager til Brann, og spiller sæsonen færdig de næste tre måneder. Efter det er jeg OB-spiller igen, og så får vi at se, hvordan det udvikler sig. Så jeg forholder mig til, at jeg er Brann-spiller de næste tre måneder, og efter det er jeg OB-spiller igen.

Er du lidt ærgerlig over, at du skal udlejes nu?

– Nej, jeg forstår jo godt, hvordan fodbolden er. Jeg havde en god sidste sæson, hvor jeg blev topscorer, men i år har jeg ikke fået chancen. Så det har været svært at bevise, at man er god, og kan spille fodbold. Jeg tror, det er det rigtige for alle, at jeg får spillet noget fodbold de næste tre måneder, og så kommer der måske en frisk start fra januar.

Selvom den norske angriber blev topscorer i sidste sæson, så vil han ikke argumentere for, at han måske skulle have haft lidt længere snor på holdet.

– Jeg vil ikke kritisere nogen eller være sur. For det er jeg ikke. Jeg respekterer altid trænerens valg, og det har jeg respekt for. Jeg har forsøgt at arbejde hårdt og bevise, at jeg vil være en del af det, men det har vist sig at være svært. Jeg har været sat udenfor truppen, og har kun spillet syv minutter i Superligaen i denne sæson, og så tænker jeg, at jeg skal finde et sted, hvor jeg kan spille fodbold. Så nu bliver det til tre måneder, hvor jeg får lov at spille fodbold og udvikle mig, og så kan jeg komme tilbage og få en ny start, og så må vi se, hvordan det bliver.

One Reply to “Sander Svendsen: De sidste dage har været kaotiske”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *