Lieder var ikke til træning: Ligner en færdig mand i OB

Tidligere i denne uge sagde OB, i hvert fald for en periode, farvel til Moses Opondo, der er blevet lejet ud til AC Horsens i 1. division for resten af denne sæson.

I aftalen er der en købsoption, som Horsens kan benytte sig af efter sæsonen, så det er indtil videre uvist, om han vender tilbage til Ådalen igen.

Med stor sandsynlighed er Opondo dog ikke den eneste, der forlader OB, inden transfervinduet lukker ved midnat mandag aften.

Ved dagens træning på bane 4 manglede Mart Lieder, ligesom flere andre, men den hollandske angriber var slet ikke at se i Ådalen, som de andre spillere, der ikke var med i træningen, ellers var.

Som vi hører det, skyldes det, at han skulle være tæt på et skifte til en anden klub, og det forventes i hvert fald, at det falder på plads, inden transfervinduet lukker, og derfor kan hollænderen altså have haft sin sidste træning på anlægget i Ådalen.

Lieders kontrakt udløber efter denne sæson, og da han ikke har spillet den store rolle på holdet, vil OB garanteret ikke stå i vejen for, at han kan komme videre allerede nu.

Vi har spurgt OB om en kommentar til vores oplysninger, men de havde ikke nogen kommentar til, hvorfor Lieder ikke var til træning i dag.

4 Replies to “Lieder var ikke til træning: Ligner en færdig mand i OB”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *