Lørdag kan blive den store fest på Odense Stadion

På nuværende tidspunkt er der solgt mere end 14.000 billetter til lørdagens kamp mellem OB og Brøndby på Odense Stadion, og mon ikke der er et lille håb om, at det kan ende med, at de røde lamper blinker.

Det er efterhånden mange år siden, at der har været så stor interesse for en fodboldkamp i Odense, og det kan da også ende med, at det bliver den helt store fest.

Inden opgøret ligger OB nummer fire i Superligaen med et enkelt point op til Esbjerg, der spiller samtidig i Herning mod FC Midtjylland. Hvis OB tager alle tre point mod Brøndby, kan fynboerne altså sikre sig bronzemedaljerne, hvos Esbjerg ikke vinder over de nykårede pokalvindere fra Midtjylland.

Med et uafgjort resultat i Odense kan OB også vinde bronze, men det kræver dog, at FC Midtjylland vinder over Esbjerg. Det skal man dog nok ikke satse på, så det eneste fokus op til kampen skal være, at man skal ud og slå Brøndby.

4. pladsen i Superligaen kan også komme i spil, og det hold der slutter på den, skal ud og spille en kamp om en plads i europæisk fodbold mod den samlede vinder af opgøret mellem AGF og Randers.

Selvfølgelig vil det betyde noget for OB at komme ud og spille i Europa igen, men det vil godt nok betyde endnu mere, hvis det sker med et sæt bronzemedaljer rundt om halsen.

Man kan komme i en situation, hvis der står uafgjort i de sidste minutter af kampen både i Odense og Herning, hvor man skal gøre op med sig selv, om man vil satse, og så samtidig risikere at sætte fjerdepladsen over styr.

Min mening er klart, at OB skal sætte alt ind på at vinde over Brøndby, hvis man står i en situation, hvor bronzemedaljerne kan sikres med en sejr. De medaljer vil nærmest betyde lige så meget, som guldmedaljerne ville for år tilbage.

Hvis det går, som vi håber, vil kampen i morgen være den sidste for Sten Grytebust, der tager til FCK, og Rasmus Festersen, der stopper karrieren. Højst sandsynligt også for Yao, der har kontraktudløb, selvom OB ikke har meldt noget ud omkring ham.

Grytebust har været en meget vigtig brik på holdet de sidste sæsoner, og man kan vel kun gisne om, hvordan det havde set ud for OB, hvis han ikke havde stået i buret.

Festersen har været et rigtig godt bekendtskab i klubben, og selvom hans første af de fire sæsoner var den bedste, så har han været garant for en 100% dedikeret indsats, der ikke kunne sættes en finger på. Han fortjener i hvert fald at blive hyldet en sidste gang!

Det er første gang længe, at vi for alvor har noget at spille om i sæsonens (forhåbentlig) sidste kamp, og selvom vi kan blive alt fra nummer tre til fem, så skal spillerne mærke, at hele stadion bakker op om dem i jagten på den her tredjeplads.

Der er godt nok ikke mange billetter tilbage til kampen, men der er dog stadig lidt, så hvis man sidder derhjemme, og stadig overvejer, om man skal blive hjemme og se kampe i tv, så drop det endelig, og kom med ud på Odense Stadion og nyd en kulisse, der ikke er set bedre i mange år, og vær med til at gøre det her til en fest, som det forhåbentlig ender med at blive!

Den skal have alt, hvad den kan trække. Giv den gas på tribunen, vær den 12. mand som spillerne sætter så stor pris på, og husk at takke pænt af med dem, der spiller deres sidste kamp. KOM SÅ OB!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *