Lund: Vi skal angribe det mesterskabsspil

OB er inde i en fremragende stime, hvor de har vundet fem kampe i træk i Superligaen, og seks kampe i træk i alt, hvis man tæller pokalkvartfinalen mod Esbjerg med.

Når man er inde i sådan en god periode, og der så kommer en landskampspause, skulle man tro, at det var et meget træls tidspunkt, den kom på, men det mener Oliver Lund ikke.

– Det har været fint at få en pause og få samlet nogle kræfter, og også få bygget lidt på, og for vores landsholdsspillere at komme ud og repræsentere deres nationer. Det har været fint.

Fredag aften skal OB ud og sætte gang i mesterskabsspillet, og selvom Oliver Lund mener, at OB’s mesterskabsspil allerede er i gang, så ser han meget frem til de kampe, der venter.

Nu skal vi endelig i gang med mesterskabsspillet, hvordan bliver det?

– Vi tog hul på det allerede mod Randers, hvor vi kunne tage første stik allerede der. Vi har været forberedt allerede fra den kamp, men det bliver nogle mega fede kampe. Nu har vi ti rigtig sjove kampe, og det starter på udebane mod Brøndby. Det kunne ikke starte på en sjovere måde, så det bliver kanon fedt.

Er det en fordel for os, at vi møder vores direkte konkurrent til bronzen nu?

– Ja, det synes jeg. Vi skal møde alle de bedste i landet, og nu skal vi møde Brøndby. Vi ligger side om side, og vi kan tage første skridt i den interne kamp allerede i morgen, og det synes jeg klart, er en fordel.

Da vi spillede mod Brøndby sidst, vandt vi 2-0 på hjemmebane efter en rigtig god præstation. Lund mener ikke, det bliver helt samme kampbillede, men han mener dog, at vi kan komme med nogle af de samme ting som i den kamp.

– Både og. Jeg tror, vi kan gå ind og angribe kampen på samme måde, være spildominerende, komme frem til mange chancer og stå godt defensivt. Det er noget andet, når man spiller på Brøndby Stadion, hvor de jo har en massiv opbakning. På den måde bliver det en anderledes kamp end her i Odense, hvor vi jo ligesom havde 8-9000 af vores egne på stadion den dag.

Hvordan ser du vores chancer for at få de tre point derovre?

– Jeg synes, de er gode. Vi er godt nok spillet godt sammen på holdet, vi står godt på banen, og kender vores opgaver, og vores relationer er rigtig gode. På den måde synes jeg helt klart, vi har gode chancer for at gå ud og tage de tre point.

De næste fire kampe bliver lidt af en opgave for OB, da de efter kampen mod Brøndby skal møde FC Midtjylland i pokalsemifinalen, FCK i ligaen og så FC Midtjylland i ligaen, men Lund er slet ikke skræmt.

– Det er fedt. Jeg synes, det er fedt. Vi vil allesammen gerne spille mod de bedste modstandere, og omvendt kommer de til at møde OB, det bliver da også fedt for dem. Vi kommer med en masse selvtillid og gåpåmod, vi spiller sindssyg godt fodbold, så det bliver mega fedt at måle sig mod de bedste i Danmark.

Kan vi frasige os favoritværdigheden til bronzemedaljerne?

– Det er så lige, så det er svært at sige. Selvfølgelig ligger vi fire point foran nu, men det må aldrig blive en sovepude. Vi skal gå ud og angribe det mesterskabsspil, og så har vi helt klart en chance for at blive nummer tre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *