Johnson Laursen: Med de små marginaler så slår vi Brøndby

OB er inde i en fremragende stime i Superligaen, hvor de har vundet fem kampe i træk, og senest blev det 1-0 på hjemmebane mod Randers i grundspillets sidste kamp.

Der var ikke kamp i Superligaen i sidste weekend grundet landskampspause, og man skulle tro, at sådan en kom ubelejligt, når man er inde i så god en stime, men det synes Ryan Johnson Laursen ikke.

– Jeg ved ikke, om det har været træls. Jeg synes, kroppen havde brug for et lille hvil, både fysisk men også mentalt. Det har stået på i lang tid nu det her med, om vi kom i top seks eller ikke kom i top seks, og det har også tæret på kræfterne, så det var måske meget godt med en lille pause.

Fredag aften sparker OB så endelig gang i mesterskabsspillet, og det er noget, den stærke wingback glæder sig rigtig meget til.

– Det bliver sjovt. Vores mål er nået, så vi har ikke noget at tabe. Vi har alt at vinde, og det er den måde, vi kommer til at gå til det på. Det er altid rart ikke at kunne tabe noget rigtigt. Der er noget at opnå, og det tror jeg, er godt til os.

I den første kamp skal vi møde Brøndby på udebane. De er vores nærmeste forfølgere i kampen om bronzemedaljerne, men Johnson Laursen vil ikke rigtig sige, det er en fordel for os at møde dem nu.

– Vi skal møde dem alligevel, så jeg ved ikke, om det er en fordel. Men hvis det hele flasker sig, kan det jo potentielt være, at vi kommer syv point foran dem, og det er selvfølgelig noget, vi skal jagte.

Sidste gang da vi mødte Brøndby, vandt vi 2-0 over dem på hjemmebane, i en kamp som vi havde rigtig godt styr på. Kampbilledet bliver dog nok lidt anderledes denne gang.

– Det er svært at sige. Jeg tror helt sikkert, at de har kigget på den sidste kamp og snakket om, hvad de havde lidt svært ved. Omvendt er vi også klar over, at nu er det ikke på vores hjemmebane. Det er derovre, og det gør, at kampbilledet måske bliver lidt anderledes. Lidt mere hektisk. Det har vi prøvet at finde løsninger på, og det tror jeg godt, vi kan få med ind i kampen, så vi kommer til at spille meget på samme måde som sidst, men også med lidt ændringer.

Hvordan ser du vores chancer for at få tre point derovre?

– De er lige så store, som de plejer at være, når vi møder dem. Jeg synes, vi har et hold, og en måde at spille på, der kan byde dem op til en god kamp. Så er det lige med at få de små marginaler over på vores side, så slår vi dem også igen.

I vores fire kommende kampe skal vi møde Brøndby ude, FC Midtjylland ude i pokalen, FCK hjemme og så FC Midtjylland ude i ligaen. Johnson Laursen har respekt for det program, men han synes også, det bliver sjovt.

– Det bliver svært, men også sjovt. Vi skal tage en kamp af gangen. Det er de bedste hold i landet, og det er dem, vi har gjort og fortjent til at måle os med, og det skal vi ud og gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *