Marco Lund: Vi skal have det metal hjem

I Ådalen er det som regel sådan, at foråret officielt starter, når OB’s Superligahold for første gang træner på Bane 1, og i år kom foråret derfor den 10. april.

Spillerne havde gået og ventet på at få lov til at komme på græs i Ådalen, og Marco Lund er da også meget glad for, at de endelig er kommet ud på Bane 1.

– Det er skønt. Vi slipper for en køretur over på Røde Stjerne, så der er jo lidt logistisk i det. Banen ser fin ud, den er en anelse hård og lidt knoldet, men mon ikke det bliver bedre. Det er bare dejligt at kunne gå direkte fra omklædningsrummet og så ud. Det giver også lidt ekstra i forhold til, hvis man kunne tænke sig at lave lidt ekstra efter træning, det er ikke så kompliceret her, der skal du bare blive derude. Så det er dejligt.

Efter en fridag tirsdag var spillerne i dag tilbage med nyt strøm på batterierne, og humøret er igen opadgående efter det skuffende nederlag til FCK i søndags.

– Det er klart, at humøret var lidt nedtrykt lige efter kampen, og dagen efter kunne vi også godt mærke herude, at vi lige skulle have en fridag at sunde os på. I dag er humøret ovenpå igen, og vi har endnu en fed kamp på søndag, og det er det, vi skal huske på. Vi har gjort det godt, og vi står og skal have en masse fede kampe, heldigvis. Der skal ikke så meget til for at trække sig selv op, når der venter nogle fede kampe, og vi har noget at spille for, så det nytter ikke noget at gå og hænge med hovedet. Vi skal have nogle point, så vi kan få det metal hjem.

I sidste uge var OB på besøg hos FC Midtjylland i pokalsemifinalen, og her måtte fynboerne tage hjem med en snitter på 4-0.

I den kommende weekend skal OB igen til Herning, denne gang i Superligaen, og Lund ved godt, hvad der skal ske, hvis der skal tre point med hjem.

– Vi skal være kyniske. Både offensivt og defensivt, for det er begrænset, hvor mange chancer man får. Der er noget dødboldsspil, man skal være opmærksom på, når man møder FC Midtjylland, men jeg tror, opskriften er at kigge på os selv og spille frit fra leveren. Når vi gør det, kunne vi også se i første halvleg mod FCK, så er de bedste hold i Danmark også virkelig udfordret mod os, så jeg tror, det er det, der er opskriften.

Forsvarsspilleren har siddet ude med en skade i noget tid, og han ved endnu ikke, om han når at blive klar til kampen på søndag.

– Det er svært at sige. Det gik godt derude i dag, og jeg tror fandme nærmest, der er et spor efter mig, når jeg er løbet frem og tilbage ti gange, så det kunne det godt holde til. Jeg mærker ikke noget til det lige nu, så det er dejligt. I forhold til søndag så må vi tage én dag ad gangen, indtil vi står der, og så bare krydse fingre, og gøre det, man nu en gang kan.

– Det er en balancegang, og man skal også hele tiden mærke efter. Det er også derfor, jeg ikke trænede så meget med i dag. Jeg trænede den første lille halve time, og så gik jeg ud, og lavede noget, der var lidt mere kontrollerbart. Det er det der med at mærke efter hele tiden.

6 Replies to “Marco Lund: Vi skal have det metal hjem”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *