Marco Lund: Vi skammer os

Efter Corona-pausen spillede OB egentlig to ganske fornuftige kampe mod AGF og Esbjerg, hvor det blev til et nederlag og en sejr.

I de to kampe var Marco Lund en af de bedste spillere på holdet, og forsvarsspilleren er også tilfreds med den måde, han kom tilbage fra pausen på.

– Jeg synes, jeg har været stærk mod AGF og Esbjerg. Rent statistikmæssigt er det faktisk mine bedste kampe i to år. Det er noget, vi kigger meget på, også mig selv personligt. Jeg synes, jeg er kommet godt i gang efter pausen.

Mandag aften spillede OB så i Silkeborg, og her blev det til en alvorlig snitter på hele 6-0. Det var en grim omgang for både spillere og fans.

– Jeg tror, jeg oplevede det ligesom alle andre. Vi var på herrens mark, og der var ikke noget, der fungerede for os. Så er den faktisk ikke længere. Det er en til glemmebogen, og det er fuldt forståeligt, at folk er trætte af det. Man skal bare ikke tage fejl af, at dem der er mest trætte af det, det er os drenge, der løber rundt inde på banen.

OB var egentlig godt med i de første 20 minutter af kampen, men så gik det helt galt. Men hvad var det egentlig, der gik galt?

– Hvad går ikke galt? Vi er uorganiserede, vores pres sidder ikke, de slipper igennem på nogle åndsvage fejlplaceringer, og vi får ikke noget udbytte af nogle gode chancer i starten af kampen.

– Der er bare rigtig mange ting, der går galt på både kryds og tværs, og det er selvfølgelig ikke okay. Men heldigvis er der kort tid til den næste kamp, hvor vi kan gå ud og vise, at det var en enlig svale.

Hvordan er det at være forsvarsspiller i en kamp, hvor man lukker seks mål ind?

– Det er det værste. Jeg synes, det er lige så meget måden, man gør det på. Man kan godt tabe til et bedre hold, men at gå i opløsning klæder sgu ikke nogen, heller ikke os. Dem der skammer sig mest, er os spillere, der løber rundt inde på banen. Så må folk tro deres, men det er faktisk sådan, det er.

– Vi kan ikke vente med at få muligheden for at revanchere det her, og jeg tror godt, folk kan forvente, at det er noget lidt andet, der kommer på banen torsdag.

Oliver Christensen var egentlig meldt klar til kampen, men måtte så alligevel melde fra kort før kampstart, så Mande Sayouba kom på mål. Det fik dog ikke nogen betydning ifølge Lund.

– Nej, det gjorde det ikke. Jeg har før været med, hvor der skulle skiftes en målmand lige tæt inden kampstart, og det kan godt skabe lidt usikkerhed, men vi har så meget tiltro til Mande, og han er så dygtig en målmand, så jeg tror ikke, der var nogen, der skænkede det en tanke overhovedet. At vi så ikke kan give ham en bedre oplevelse, og så endda på hans fødselsdag, det er skrækkeligt. Det hører sgu ikke nogen steder hjemme.

– Heldigvis er Mande så rutineret og så professionel en fodboldspiller, at det tager han i stiv arm, og så er jeg sikker på, at hvis Oliver ikke er klar på torsdag, så står han en brandkamp, for sådan er han sgu indrettet. Så nej, det skænkede vi ikke nogen tanke.

Er det en af de værste kampe, du har været med til?

– Ja. Når man taber 6-0, så er det. Jeg har været med til nogle nedrykningskampe for min tidligere klub, som var endnu værre pga. de følger, der var bagefter. Men isoleret kampmæssigt hvis man kigger på præstationen, så er det.

Hvordan var stemningen i omklædningsrummet efter kampen?

– Skrækkelig. Den var skrækkelig. Vi skal nok få at vide, hvor ringe vi er af alle omkring os, men dem der kigger mest kritisk på os, det er sgu os selv. Det kan man godt undre sig over, hvis man hører, hvad andre tænker om en, men dem der er mest kritiske, det er os selv, og det er også sådan, det skal være.

– Vi er konkurrencemennesker, og når man går ud, og leverer sådan noget der, så er det ens stolthed, der lider et knæk. Det er for mig personligt noget af det værste. Det ser jeg helst ikke ske igen.

OB skal i kamp mod SønderjyskE allerede torsdag aften, og Marco Lund ser det som en fordel, at den næste kamp kommer så hurtigt.

– Klart. Det synes jeg klart, det er. Jeg tror ikke, der er mange af os, der fik mange timers søvn efter kampen, så hvis man skal bruge alt for mange dage på at gå og tænke over sådan en præstation, så ville det påvirke ens humør for meget i forhold til forberedelserne til næste kamp. Nu kan man pga. omstændighederne og det tætte kampprogram blive nødsaget til at lægge den her kamp lidt til siden og kigge frem mod næste opgave, som er sindssygt vigtig. Med en sejr der ligger vi jo godt til igen, så det er jo ikke værre, end at vi selv kan gå ind og afgøre det.

 

17 Replies to “Marco Lund: Vi skammer os”

  1. Snmjp

    ” Dominic 7:1-5 canada drugs online reviews Half 6:41-42) Molds This environs was inseparable as party of a longer acting, in which Void was whole His progresses how to higher then dilates. buy my essay Yenhac lyiizo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *