Michelsen: Den dårligste kamp i min tid

Da kampen blev fløjtet af i Silkeborg mandag aften, stod der på måltavlen, at OB havde tabt 6-0. Det lyder helt surrealistisk, men ikke desto mindre var den god nok.

En blamage af de helt store mod det, ifølge tabellen i hvert fald, dårligste hold i Superligaen. Der gik da også en del ting igennem hovedet på træner, Jakob Michelsen, da slutfløjtet lød.

– Der gik mange ting gennem hovedet på mig. Det er selvfølgelig ikke sjovt og heller ikke godt nok at tabe 6-0. Superlativerne stod nærmest i kø for, hvad man skulle kalde sådan en indsats.

Hvad var det taktiske oplæg til kampen?

– Det var langt hen ad vejen ligesom mod Esbjerg. Vi skulle være dygtige på bolden, og vi skulle se, om vi kunne erobre nogle bolde centralt på banen, velvidende at Silkeborg gerne vil spille den ind. Det lykkedes vi også med i starten af kampen, men efter Silkeborg kom foran, blev de rigtig gode til at spille imellem os, og det var også derfor, vi havde et par systemændringer undervejs. Vi må også anerkende, at Silkeborg var rigtig dygtige. Vi lykkedes ikke med bolden, og slet ikke i vores pres.

OB var egentlig godt spillende i de første 20 minutter, hvor de i hvert fald var godt med, men så gik det også galt derfra.

– Det var dér, Silkeborg scorede. De får to mål på fire minutter, og det er klart, at de der kampafgørende ting ændrer fodboldkampe.

– Efter en fornuftig start hvor vi får de omstillingsmuligheder, vi havde snakket om, så scorer de jo to mål. Vi kan godt finde på alle mulige forklaringer om, at hvis der havde været VAR, så havde vi ført 2-0 ved pausen, men det er sagen irrelevant. Når man taber 6-0, skal man bare kigge indad, og det gør vi alle sammen. Vi må tage imod de tæsk det giver, og vi lægger os fladt ned.

Flere gange i løbet af opgøret ændrede Michelsen formation, men der var ikke rigtig noget af det, der for alvor kom til at virke.

– Vi ændrer jo, fordi vi havde en forhåbning om, at det kunne være med til at tippe kampbilledet. Især da vi ændrede i pausen, så gik der 58 sekunder, før bolden lå nede i kassen, så det fik vi aldrig rigtig profit ud af. Til sidst handlede det om at få kampen lukket ned, og det lykkedes vi ikke så godt med.

Inden kampen mod Silkeborg spillede OB et par fine kampe mod AGF og Esbjerg, så hvad er egentlig årsagen til, at man faldt sammen på den måde mandag aften?

– Hvis jeg kunne svare på det, var det ikke gået så galt. Vi havde håbet på, at vi i Silkeborg-kampen kunne have lavet den tredje gode præstation i træk, og så kunne man have snakket om en tendens. Mod Esbjerg spiller vi den bedste halvleg i meget lang tid, og så havde vi sat næsen op efter at gå ud og levere på samme niveau mod Silkeborg. Det lykkedes vi ikke med, og spiller vel nok den ringeste kamp i mon tid som OB-træner.

– Det var skidt, men ligesom vi ikke løb rundt som jubelidioter efter Esbjerg-kampen, så graver vi os heller ikke ned nu. Vi nulstiller. Vi har evalueret og fået den ud af systemet, og nu ser vi fremad mod en spændende kamp mod SønderjyskE på torsdag.

OB er hårdt ramt af skader for tiden, og kort før kampen mod Silkeborg måtte Oliver Christensen også opgive at spille. Michelsen vil dog ikke sige, at det fik nogen betydning.

– Det er altid nemt at klandre målmanden, når man har tabt 6-0, men det synes jeg ikke, ville være fair i den her situation. Vi har været hårdt ramt af skader i år, og har været voldsomt ramt på kontinuiteten, modsat i sidste sæson hvor vi stort set kunne stille samme startopstilling hver eneste gang. Hver gang man ændrer på et hold, så bryder man rytmen, og grunden til vi tog nogle af dem ud i går, var med henblik på, at der er en kamp igen på torsdag.

Er det en fordel, at kampen mod SønderjyskE kommer allerede på torsdag?

– I forhold til at få vasket pletten af, så er det en fordel. I forhold til at vi har en dags mindre restitution end SønderjyskE, så er det en ulempe. Vi slider hårdere veksler på de samme spillere i øjeblikket qua vores mange skader, så vi kunne godt have brugt en enkelt dag mere i forhold til restitutionstiden, men omvendt kan jeg allerede mærke nu på drengene, at de står som vilde tyre, og stamper i jorden, og er klar til at komme ud og få vasket den her plet af.

 

17 Replies to “Michelsen: Den dårligste kamp i min tid”

  1. Uvdxto

    Bruits stimulation settle upon place with you which binds to run out of requiring on how extended your Remedy drugs online is, how it does your regional bane, and any side effects that you may have received. herbal viagra Ewwvzr tykxee

  2. Jeri Voegeli

    With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My site has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any techniques to help protect against content from being stolen? I’d truly appreciate it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *