Martin Hansen bifalder mere vildskab på holdet

Superligaen har ligget stille grundet landskampspause, men nu er der endelig kampe på programmet fra landets bedste række igen.

For OB’s vedkommende spiller de fredag aften i Aalborg mod AaB, og holdets målmand, Martin Hansen, regner med, at det bliver en vanskelig kamp for fynboerne.

– Det bliver en svær udekamp. De har nogle gode spillere. De er kommet lidt skidt i gang, men når bolden ruller, er det en kamp som alle andre. De skal bruge tre point, og det skal vi i den grad også. Det bliver hektisk.

Hvad skal vi være gode til for at få tre point med hjem?

– Vi skal være gode til at være kliniske, som vi har været på det seneste. Vi har været gode til at holde modstanderne væk de sidste par kampe, og tillader ikke så mange chancer i øjeblikket. Det skal vi fortsætte med.

– Så skal vi sparke den ind, når vi får chancen. Det er ikke sikkert, vi får så mange af dem. Det er lidt den boldgade, vi er i lige i øjeblikket.

OB har vundet fire af de seneste fem kampe i Superligaen, og har derfor noget momentum nu i forhold til AaB, der kun har vundet én af de seneste fire kampe, men det går målmanden ikke meget op i.

– Det kan du ikke bruge til noget i fodbold. Det er en kliché det det med momentum og sådan nogle ting. Det lyder godt, men vi spiller på udebane mod et hold, der er kommet skidt i gang. De kommer blæsende foran deres fans, og det handler om at stå imod det, og når den hektiske periode lægger sig, skal vi flytte bolden rundt i de områder, hvor vi gerne vil have den.

Da Martin Hansen spillede sin første kamp for OB mod AGF, var det med Bjørn Paulsen, Jørgen Skjelvik, Joel King og Nico Mickelson i forsvarskæden foran ham.

Hvis man kigger på opstillingen for de seneste kampe, så er det kun Paulsen, der stadig spiller nu. Mihajlo Ivancevic er kommet ind ved siden af ham i det centrale forsvar, mens det er Gustav Grubbe og Aske Adelgaard, der udgør de to backs. Hansen kan da også godt mærke en forskel fra dengang og så til nu.

– Jeg kommenterer ikke så meget på, hvad der har været førhen, men jeg synes, der er kommet en dejlig vildskab ind. Det klæder holdet godt, at der er kommet vildskab og fandenivoldskhed, det har jeg efterlyst. Det synes jeg, der er kommet en del af nu, og selvfølgelig hjælper det også, at vi har fået nogle resultater.

– Det er dejligt at se nogen, der kommer med hovedet først ind i tacklingerne, og er klar til at ofre alt, hvad der skal til for at forhindre bolden i at komme mod kassen.

One Reply to “Martin Hansen bifalder mere vildskab på holdet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *