Max Fenger gjorde comeback: Svær periode uden fodbold

Der var ikke meget positivt at hente, da OB i fredags spillede på hjemmebane mod Vejle, og tabte med 1-0, men til sidst i anden halvleg kom der alligevel noget at glæde sig over.

Her blev den unge angriber, Max Fenger, nemlig sendt på banen for første gang i flere måneder, efter han havde siddet ude med en skade, og det glæder han sig selv over.

– Det var sgu skønt. Specielt nu hvor jeg ikke har spillet en kamp siden november. Det er skønt. Det har været en hård periode uden fodbold. Det var rigtig rart at komme ind, selvom resultatet ikke lige var det, jeg havde håbet på.

Fenger havde en del aktioner i feltet, efter han blev sat på banen, hvor han flere gange var der, hvor bolden kom. Det virkede lidt som om, han var meget opsat på at vise, at han stadig var levende.

– Når jeg spiller fodbold, vil jeg altid prøve at være så opsat som muligt. Det er den type, jeg er. Jeg giver alt, hvad jeg har. Det er en af mine kvaliteter, at jeg tager mange gode løb i feltet, og at bolden så landede hos mig mange gange, var selvfølgelig fint nok.

Hvordan står det til med skaden nu? Er du helt ovre det?

– Det er ikke helt perfekt, men det er gået rigtig meget fremad på det seneste. Det gør, at jeg sagtens kan spille på det, så jeg vil sige, at jeg er skadesfri nu, men jeg skal stadig sørge for at få lavet mine øvelser med knæet og sørge for at få is på, så jeg ikke får et tilbagefald på et tidspunkt.

Så du kan godt spille flere minutter end det, du spillede i fredags?

– Ja, nu spillede jeg jo også 50 minutter i går i den interne træningskamp, så jeg kan i hvert fald godt spille mere end det.

Hvordan ser du på din egen rolle nu, efter du har siddet ude så længe?

– Vi er selvfølgelig mange angribere, så der er meget kamp om pladserne. Men det er jo en del af fodbold, og sådan er det jo. Min rolle på holdet er jo op til træneren.

Har du sat dig et mål for de otte kampe, der er tilbage af sæsonen?

– Mit mål er i hvert fald at få nogle flere minutter i benene, og hvad det så bliver til, må tiden vise. Men i hvert fald at få nogle minutter og holde kroppen sund og rask gennem hele perioden. Og så forhåbentlig en masse sejre.

 

One Reply to “Max Fenger gjorde comeback: Svær periode uden fodbold”

  1. Pingback: sucralose keto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *