Michelsen: Handler om at lave en god præstation

OB har indtil videre spillet tre kampe i mesterskabsspillet, men den fynske klub har endnu ikke hentet en sejr blandt de seks bedste hold.

Langfredag kommer en af de direkte konkurrenter til bronzemedaljerne, FC Nordsjælland, på besøg på Odense Stadion, og træner, Jakob Michelsen, regner med, at det bliver en tæt affære.

– Jeg tror, det bliver en tæt kamp mellem to hold, der gerne vil tage initiativet på bolden. Kampene mod de direkte konkurrenter, Brøndby, Esbjerg og FC Nordsjælland, er det, man typisk kalder  6 points-kampe. Der er en fandens til forskel på at føre med to, fem eller otte point efter kampen i morgen.

I en del af kampene i foråret er OB kommet meget aggressive ud fra første fløjt, og det håber Michelsen også på, bliver tilfældet mod FC Nordsjælland.

– Det håber jeg, vi gør. Jeg synes, det har kendetegnet vores fodboldhold, men vores kamp oppe i Midtjylland var forårets dårligste præstation, og det siger ikke så lidt, når vi også tabte 6-1 inde i Parken.

Man kunne forestille sig, at det ville være en fordel for os mod Nordsjællands unge spillere, hvis kampen bliver fysisk, men det mener træneren dog ikke.

– Det tror jeg ikke. Det tror jeg, begge hold er temmelig godt rustet til. Det der bliver vigtigt, tror jeg, er, hvordan vi forsvarer os mod Nordsjællands dygtige boldspillere. De har været godt kørende her i foråret, og har kun tabt til Esbjerg i forårets mange kampe, og deres fem uafgjorte kampe mod FCK, Midtjylland og Brøndby vidner også om et hold, der er i stand til at stå fysisk imod.

Det er vel vigtigt for os, at vi får fart i spillet og sat vores wingbacks i scene?

– Det er altid vigtigt. Jeg tror, Nordsjælland kommer med wingbacks i morgen også, og den der kamp i kampen mellem de to par wingbacks den kan blive interessant, hvis Nordsjælland kommer i deres 3-4-3. De kan også spille 4-3-3, så vi må vente og se, hvad de kommer med i morgen, vi har forberedt os på begge dele.

– Det er i bund og grund to hold, der har haft et godt forår, og minder meget om hinanden i stil, som skal spille i morgen, så det kan blive en yderst interessant forestilling både på bolden men også rent taktisk.

Jeppe Tverskov sidder ude med karantæne, mens Marco Lund ikke er med i truppen til kampen, da han stadig er skadet. Ramon Leeuwin er udtaget i første omgang, men han er også tvivlsom. Michelsen erkender da også, at man er udfordret i bagkæden.

– Det er klart med to, eller tre hvis man regner Ramon Leeuwin med i den ligning, så er vi selvfølgelig udfordret. Men det er også sådan, at problemer er til for at blive løst.

Vi har kun fået et point i de tre første kampe i mesterskabsspillet, så nu skal vi vel også på tavlen for alvor?

– Det ville da være dejligt. Vi skal også huske på, hvem det er, vi har mødt, og endnu vigtigere hvad det er for nogle præstationer, vi har lavet. Vi lavede en rigtig god præstation i Brøndby, hvor vi burde have fået mere end et point, og vi lavede en fin præstation hjemme mod FCK, hvor vi også kunne have fået point. Så lavede vi en forfærdelig præstation i Midtjylland, hvor vi helt fortjent tabte 2-0. Det handler om at lave en god præstation, for gør vi det, så er sandsynligheden for point noget større.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *