OBstruktion og De Stribede rejser pænt beløb til BROEN Odense

Tidligere på dagen blev der afholdt ølsmagning på Albanis nye Jubilæums øl i De Stribedes klubhus, ligesom Thomas Helveg også kiggede forbi, og blev optaget som æresmedlem i De Stribede.

Helveg blev hængende et stykke tid, og snakkede med de fremmødte fans, ligesom han også fik overrakt et livslangt medlemskab af fanklubben.

Efterfølgende havde De Stribede i samarbejde med OBstruktion arrangeret en auktion til fordel for BROEN Odense, der er en forening, der støtter børn, der kommer fra familier, der ikke har så mange penge at gøre godt med, så de kan gå til fodbold og andre fritidsaktiviteter f.eks.

Der var 25-30 personer til stede i De Stribedes klubhus under auktionen, og de var meget villige til at byde på de ting, vi havde fået af nogle meget flinke sponsorer.

Folk var meget interesseret i at støtte det gode formål, og da vi havde været gennem alle tingene, var der kommet 9200 kr. i kassen, som går ubeskåret til BROEN Odense.

Både De Stribede og OBstruktion vil sige mange tak til alle, der støttede op om dette, både vores sponsorer, og folk der deltog i auktionen, og vi håber, at det pæne beløb kan gøre en forskel for BROEN Odense.

3 Replies to “OBstruktion og De Stribede rejser pænt beløb til BROEN Odense”

  1. http://freedatingsiteall.com

    I have bеeen browsing online more than 3 hours today, yet I never found any inteгesting article like yours.

    It’s pretty ᴡorth enough for me. In my opinion, if ɑll
    webmasters and bloggers made good content aѕ you did, the nnet will be a lot more useful than ever before.

    Here is my website – free local personaⅼs (http://freedatingsiteall.com)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *