Michelsen: Hele verden vil fortælle vi er ringe

Tidligere i dag var OB på besøg hos Hobro, og her måtte fynboerne tage hjem uden point, og de har derfor kun et enkelt point efter fem kampe, og er placeret på sidstepladsen i Superligaen.

Hobro var foran med 3-0 ved pausen, og alle tre mål blev scoret på ti minutter fra det 25. til det 35. minut, og den periode var ikke sjov for OB’s træner, Jakob Michelsen.

– Det var ikke sjovt. Jeg synes, vi starter kampen godt, og skal vel ret beset også foran. Jeg synes, vi kommer med et godt udtryk, men det er klart, at det ene mål vi lukker ind på det lange indkast, det blev lynhurtigt vekslet til tre mål på ti minutter, og de første to er indenfor to minutter. Der så vi meget skidt ud i den periode. Vi får rettet en lille smule op på det inden pausen, og jeg synes, vi får sluttet første halvleg nogenlunde af, men det er klart, at når vi er bagud 3-0, så skal der noget ekstraordinært op af posen til anden halvleg, og drengene skal faktisk roses for at komme ud til anden halvleg med en tro på, vi kunne vende det. Desværre får vi først reduceringen 20 minutter før tid, vi havde ellers nogle store chancer, heriblandt et straffespark, til at komme tilbage, men det lykkedes ikke, og det er klart, at de tre mål i første halvleg er det, der afgør det. Der skal noget ekstraordinært til at komme tilbage, og det er vi lige ved at komme tilbage på, men det lykkedes ikke, og vi må forholde os til, at vi lægger sidst, siger han til OBstruktion.

Fynboerne kom lidt tilbage i anden halvleg, hvor de fik scoret to gange, men endte med at tabe med 3-2. Spillemæssigt var anden halvleg også god, og der var stor forskel på OB før og efter pausen.

– Målene ændrer fodboldkampe. Jeg synes faktisk, vi starter godt i første halvleg, og det er klart, at ét mål ikke må blive til tre mål, som det gør. De scorer tre mål på 9,5 minut, tror jeg det er, og det ryster os sgu i den periode. Så kommer vi ud til anden halvleg med en fornyet tro og en fornyet gameplan, hvor vi så får reduceret lidt sent. Jeg tror sgu, at hvis vi scorer på det straffespark, eller får scoret lidt tidligere, så får vi også point med herfra. Der var tryk på, men de tre mål i første halvleg kostede. Det er selvfølgelig en enorm skuffelse at stå her, for vi havde håbet på, at det her kunne blive et vendepunkt. Det blev det ikke, så nu må vi rejse os i næste weekend mod FC Midtjylland.

Lige efter Hobros scoring til 3-0 var OB tvunget til at lave en udskiftning, da Casper Nielsen måtte udgå med en skade, og Troels Kløve blev sendt på banen.

– Det er jo altid sjovere at vælge sine udskiftninger selv, i stedet for at blive tvunget til det. Jeg synes, at vores indskiftere i dag gør en god indsats.

Der er spillet fem kampe i sæsonen i Superligaen, og det er kun blevet til et enkelt point. Michelsen troede ikke, det havde sat sig på spillernes selvtillid, men det så han alligevel lidt i dagens kamp.

– Det så ikke sådan ud fra starten i dag, men da vi først kommer bagud 1-0, var det som om, at der var nogen, der blev ramt i den periode, og der skulle vi vel helt hen til pausen, før man kunne få den rystet af sig. Det er jo der, vi taber fodboldkampen, da den første scoring bliver vekslet til tre scoringer, og det gjorde ondt. Selvom vi var tæt på, havde vi det ikke i os i dag.

Træneren ved godt, at det kræver meget at komme op på hesten igen, og han er ikke i tvivl om, at der kommer nogle tæsk fra omverdenen.

– Det bliver hårdt arbejde. Nu fortæller hele verden, hvor ringe vi er, og vi bliver målt på resultaterne, og der står 3-2 til Hobro. Det er det, vi må forholde os til, og vi må tage de tæsk, der kommer, og så må vi rejse os.

 

14 Replies to “Michelsen: Hele verden vil fortælle vi er ringe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *