Michelsen om OB-stop: Ingen kæmpe overraskelse

Tidligere i denne uge kunne OB melde ud, at klubben ikke forlænger aftalen med træner Jakob Michelsen, når den udløber til sommer.

Den udmeldelse kom i tirsdags, efter der havde været et møde mellem parterne i Ådalen, og Michelsen fortæller, at det har været et par hektiske dage for ham siden.

– De har været hektiske i forhold til, at min telefon har bippet og brummet konstant. Men de har også været relativt rolige i forhold til, at jeg ikke har, før i går aftes, ville begynde at besvare alle journalisterne, og alle dem der interesserer sig for det, fordi jeg ville nyde det sidste af min ferie.

– I går aftes gav jeg det første interview, og det vil jeg også gøre i dag, og så vil jeg egentlig fokusere på foråret og på at slutte godt af her i OB.

Allerede inden den sidste kamp i efteråret var der massive skriverier og spekulationer om trænerens fremtid, og nu er der altså kommet en afklaring på tingene.

– Det er altid godt med afklaring, men det er jo ikke en kæmpe overraskelse. Som jeg sagde til spillerne op til sidste kamp, og jeg sagde det også til dem i morges, det handler om at holde fokus på det, vi kan gøre noget ved, og det er den næste kamp.

– Vi sluttede rigtig flot af i efteråret, og det skal vi tage med her til foråret, og så vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at slutte min tid her i Odense godt af. Det fortjener Odense, for det er en rigtig fodboldby, og jeg er sikker på, at spillertruppen, staben og alle sammen er klar til at give den max gas, for det fortjener byen. Heldigvis har vi det rigtig godt i truppen, så vi er klar til at stå sammen her i foråret.

– Det har også været dejligt at mærke den opbakning, der har været de seneste dage, efter meddelelsen kom ud, og specielt en stor tak til den officielle fanklub, De Stribede, der havde sendt mig en stor kurv, da jeg kom hjem fra skoven med min datter i går. Der stod en stor kurv foran min dør, så tak for det. Det betyder rigtig meget for mig.

– Nu ser vi frem mod foråret, og vi glæder os til, at vi allerede om 27 dage skal spille mod Lyngby.

Du siger selv, beslutningen ikke var nogen stor overraskelse. Er du i virkeligheden mest overrasket over, at du stadig er træner i dag?

– Jeg forholder mig bare til min kontrakt, som udløber til sommer. Nu har jeg været to og et halvt år i klubben, og har udløb til sommer, og jeg har tidligere sagt, det er en gave for begge parter, og så kan man jo vurdere, om det er det rigtige, eller man gerne vil noget andet, og det skal jo så ske til sommer. Det er det, jeg forholder mig til.

Har du en aftale med OB, der gør, at du kan tage imod et andet job, hvis der kommer en mulighed inden sommer?

– Alt vedrørende mine kontraktlige forhold, holder jeg for mig selv, men grundlæggende er jeg klar til at give den gas her i foråret. Der er ikke noget, der som sådan har ændret sig i min aftale siden i tirsdags. Jeg regner bestemt med, at jeg er træner i OB i foråret.

– Vi glæder os til kampen mod Lyngby om 27 dage, og nu har vi en opstart, hvor vi skal bringe os i så god forfatning som muligt og få alle mand klar, så vi står bedst muligt rustet til et spændende forår.

I den pressemeddelelse OB kom ud med, stod der, at man gerne ville have en trænerprofil, der kunne skabe kontinuitet og bedre resultater. Michelsen har i hans to forrige sæsoner i OB fået klubben op på en 7. og en 5. plads, som er de to bedste placeringer i de seneste ti år.

Han har dog ikke rigtig nogen kommentarer til det, der blev meldt ud af klubben i pressemeddelelsen.

– Det er ikke så relevant, hvad jeg synes. Jeg forholder mig til, at jeg har et halvt år tilbage af min aftale, og jeg stopper i OB til sommer. Nu vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at give den her dejlige fodboldby en afslutning på min tid, og jeg er stolt over min 5. og min 7. plads, og jeg håber, vi kan gøre det endnu bedre her i foråret. Det vil vi jagte.

– Kontraktudløb er en naturlig del af fodbold, og at klubben gerne vil have en, der kan skabe bedre resultater, det står dem frit for.

Regner du med, at du får noget at skulle have sagt her i transfervinduet, i forhold til at du kun er her frem til sommer?

– Alt vedrørende transfervinduet skal du spørge Michael Hemmingsen om.

3 Replies to “Michelsen om OB-stop: Ingen kæmpe overraskelse”

  1. yeezy

    I would like to express appreciation to you just for rescuing me from this type of crisis. Right after looking out through the world wide web and meeting suggestions that were not helpful, I figured my life was gone. Existing devoid of the solutions to the problems you have resolved as a result of your write-up is a serious case, as well as those that might have adversely affected my entire career if I hadn’t noticed your web page. The know-how and kindness in controlling everything was precious. I don’t know what I would have done if I had not come upon such a stuff like this. I can now look ahead to my future. Thanks a lot so much for the professional and results-oriented guide. I won’t hesitate to propose your web blog to any individual who ought to have support on this situation.

  2. cheap jordans

    I truly wanted to send a note in order to thank you for all the amazing items you are giving at this website. My particularly long internet investigation has at the end of the day been rewarded with sensible facts to talk about with my great friends. I ‘d tell you that we website visitors actually are definitely endowed to live in a fantastic community with so many wonderful professionals with very helpful hints. I feel really fortunate to have discovered your web page and look forward to many more awesome moments reading here. Thanks once again for all the details.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *