Oliver Lund om fremtiden: Ny træner er en faktor blandt mange

Torsdag formiddag mødte spillerne igen ind til træning i Ådalen for første gang i 2021 efter deres julepause.

Efter træningen i Ådalen fangede vi Oliver Lund, der var rigtig glad for at være i gang igen og møde holdkammeraterne for første gang i det nye år.

– Det er dejligt. Vi har fået lov til at løbe lidt, røre bolden lidt og lige sige godt nytår til hinanden, så det har været en rigtig god dag.

Inden træningen i Ådalen startede dagen ud med en 1000 meter test på Atletikstadion, og det gik ikke helt så godt for Oliver Lund. Han forsøgte i hvert fald at snakke udenom, da vi spurgte ind til, hvordan den gik.

– Træningen gik udmærket. Det var godt at få rørt bolden i dag. Hahaha..

Så du kom sidst?

– Jeg kom sidst i det gode heat. Jeg kom ind på tre minutter og et eller andet.

Tidligere i denne uge blev det meldt ud, at Jakob Michelsen ikke skal være træner i OB efter denne sæson. Lund er dog ikke nervøs for, at det kommer til at få nogen betydning for resten af denne sæson. Både træneren og truppen kan sagtens håndtere det, mener han.

– Nu er det først i dag, vi er her, og vi har egentlig haft fokus på de fysiske tests, og træningen har fungeret, som den plejer. Jakob er god til at håndtere den her situation, og det var han også, inden vi gik på ferie, hvor der også var mange skriverier. Vi holder skruen lige i vandet, og fortsætter, som vi plejer.

Hvem der skal være ny træner fra den kommende sæson, vides endnu ikke, men det kan godt komme til at spille ind på Lunds egen fremtid.

Hans kontrakt med OB udløber nemlig til sommer, og han fortæller også, at træneren selvfølgelig er en af de faktorer, han kigger på, hvis han får et tilbud om en forlængelse.

– Både og. På den ene side har Jakob og jeg et skide godt samarbejde, og på den anden side har jeg det også skide godt i klubben sammen med gutterne. Jeg er jo kendt hernede i Ådalen, og har det rigtig godt i byen. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind på sådan en beslutning, og det er klart, at træneren er da en af dem, men det er en faktor blandt mange.

Men du har ikke fået noget tilbud endnu?

– Vi har aftalt, at vi skal snakkes ved her i det nye år, og det er det udgangspunkt, der er.

Da han har mindre end et halvt år tilbage af sin kontrakt, må Oliver Lund allerede nu forhandle frit med andre klubber om et skifte til sommer, men om han har modtaget henvendelser andre steder fra, må stå hen i det uvisse.

– Det kan jeg ikke kommentere på.

One Reply to “Oliver Lund om fremtiden: Ny træner er en faktor blandt mange”

  1. paul george shoes

    Thanks so much for giving everyone a very splendid chance to read articles and blog posts from here. It’s usually very nice and as well , packed with fun for me and my office acquaintances to search your site minimum three times a week to find out the newest guidance you have got. And definitely, I’m so actually amazed for the special advice you serve. Selected 3 ideas in this article are absolutely the simplest we have all ever had.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *