Michelsen: Tager til Lyngby for at få tre point med hjem

Pointmæssigt er OB ikke kommet så godt i gang med sæsonen i Superligaen, hvor de første fem kampe kun har kastet fire point af sig.

Senest tabte OB 3-1 ude mod FC Midtjylland, og fredag aften gælder det en udekamp mod Lyngby, hvor Jakob Michelsen forventer en svær opgave.

– Der venter et nyt tæt opgør. Alle kampe i Superligaen er pr. definition lige, og en udekamp i Lyngby er også en svær opgave.

– Efter tre gode præstationer i starten af sæsonen, et rødt kort mod Vejle og en afklapsning mod FC Midtjylland, så skal vi på tavlen, og vi tager til Lyngby for at få tre point med hjem.

– Kampen mod Lyngby bliver på en måde definerende for, om vi skal hægte os på det brede midterfelt, eller om vi skal kigge nedad for en stund. Det er sjovere at kigge opad end nedad, og så er det selvfølgelig væsentligt, at vi kommer på tavlen, og gerne med tre point.

OB har nu tabt tre kampe i træk i Superligaen, og derfor mener træneren også, at det er meget vigtigt, at vi nu får tre point på kontoen.

– Ja, det er klart. Det handler om at få point, og det har vi ikke været dygtige nok til, til trods for egentlig tre fine præstationer, og så ødelagde vi det for os selv mod Vejle. Faktum er, at vi har tabt tre kampe i streg, og så er det selvfølgelig rigtig vigtigt at komme på tavlen, for sæsonen er i gang, og stillingen er ved at sætte sig. Det handler om at få kontakt med de andre hold, når vi kommer ind i den næste periode.

Vil man kunne se på banen i morgen, at det er vigtigere for os at få point på tavlen end at spille god fodbold?

– Jeg håber både, vi kan få point på kontoen og spille god fodbold. Det er altid ambitionen, når vi spiller. Jeg synes som sagt, vi har lavet fire gode præstationer, og så er vi helt enige om, at præstationen i Herning, hvor vi mødte en bedre modstander, ikke var god nok. Vi skal tilbage, hvor vi lavede gode præstationer, og så skal vi have point ud af anstrengelserne.

Jakob Michelsen er heller ikke i tvivl om, hvad det er, vi skal være gode til, hvis vi skal have alle tre point med hjem fra Lyngby.

– Vi skal være bedre i felterne. I de første tre kampe har vi ikke været gode nok til at udnytte det spilovertag, vi har haft, og score på de chancer vi har haft. Vi skal også lukke bedre af, for de har nogle spændende offensive spillere, som er dygtige, hvis de får tid og plads.

Janus Drachmann var tilbage i truppen i den seneste kamp mod FC Midtjylland, og i den seneste reserveholdskamp spillede han en halvleg. Michelsen glæder sig også over, at anføreren er begyndt at ligne sig selv igen, og har ingen betænkeligheder ved at gøre brug af ham.

– Nej, jeg synes, den her uge har været rigtig god for Janus. Nu er han begyndt at ligne den gamle Janus Drachmann. Nu handler det egentlig bare om, at vi skal have banket nogle minutter på ham. Det er vel et års tid siden, han sidst var i topform, så nu skal vi have banket rusten af ham.

– Den sidste uges tid har været god for ham, og han ligner en, der måske ikke helt er tilbage men i hvert fald kraftigt er på vej tilbage. Der er ingen betænkeligheder ved at bringe ham i spil, men han kan ikke spille 90 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *