Michelsen: Vi skruer op for sværhedsgraden

Jakob Michelsen blev præsenteret som ny træner for OB i sommerferien, og han havde sin første dag i Ådalen mandag i sidste uge.

Det var en indholdsrig sidste uge, som bød på en træningslejr i Nyborg fra onsdag til lørdag, og den nye træner er meget godt tilfreds med det, holdet fik ud af træningslejren.

– Meget. Det primære med turen var at lære spillerne at kende, og jeg føler allerede, jeg har været i Ådalen i lang tid, selvom jeg kun har været her i en uge. Det har været alle pengene værd at tage derned. Det er nogle dejlige drenge at arbejde med, og jeg kom også tættere på staben, der er nogle kompetente mennesker i og omkring klubben, så det har været en fornøjelse, og jeg er tilfreds med det udbytte vi fik socialt, men også det vi fik til træning. Det var rigtig fint og et dejligt sted med god forplejning. Dansk firmaidræt havde sørget for nogle gode teambuildingøvelser, og der var en fantastisk græsplæne på Nyborg Stadion. Alt i alt en super god tur, siger Michelsen til OBstruktion.

Træningslejren blev afsluttet med en træningskamp mod Tarup Paarup lørdag eftermiddag. Her vandt OB 3-0, og Michelsen er også godt tilfreds med den kamp.

– Ja, det var jeg i det store hele. Det handlede om at få nogle meter i benene og undgå skader, og det gjorde vi. Det var fysioterapeuten og den fysiske træner, der fik doseret, og det var lidt et puslespil i forhold til at få det til at gå op i og med, at der var syv mand, der ikke spillede pga. småskavanker, og så var der ingen, der måtte spille mere end en time, og rigtig mange på tre kvarter, så det var godt, at vi kunne låne nogle af vores dygtige U19-spillere. Udover de fem unge spillere vi har i truppen, havde vi yderligere fire U19-spillere med i kampen, så det var dejligt at se.

I denne uge spiller OB to træningskampe. Allerede i morgen aften er modstanderen Östersunds, mens der venter en kamp mod Kalmar på lørdag. De to svenske hold er lidt af en anden kaliber end Tarup Paarup.

– Nu skruer vi op for sværhedsgraden, og møder et hold, der så sent som i foråret spillede Europa League, og kom videre fra deres gruppe. Et hold jeg kender rigtig godt, et hold der er dygtige på bolden, og et hold der starter turneringen en uge før de danske. Det er derfor, vi har valgt svenske modstandere, da de er lidt længere fremme i deres forberedelser, plus vi gerne vil møde nogle hold, vi ikke plejer at møde. Svensk og dansk fodbold minder rigtig meget om hinanden, så det er dejligt at møde to svenske hold, og vi skruer lidt op for sværhedsgraden, så det kommer til at minde om Superliga-fodbold. I morgen er det et godt hold på bolden, og det vil sige, at de ting vi har arbejdet med i forhold til vores organisation, de bliver testet i morgen, så det bliver rigtig fint, samtidig med at vi kan få nogle flere meter i spillerne. Det er stadig den fysiske træner og fysioterapeuten, der doserer dem, men vi kommer til at zoome mere og mere ind, som optakten skrider frem, på den første kamp mod Vendsyssel.

Selvom opstarten ikke engang er halvanden uge gammel, og der kun er spillet en enkelt træningskamp, så forventer Michelsen, at man kommer til at se et klart spiludtryk i de to kampe i denne uge.

– Ja, vi skal helt sikkert nærme os, når vi har været igennem de to kampe, og så ved vi godt, at der er en masse ting, vi ønsker skal blive bedre, men vi har arbejdet lidt med vores defensiv, og vi har arbejdet lidt med vores offensiv, og det er klart, at de første småting skal vi jo gerne kunne se i kamp, og det kunne vi i al beskedenhed også mod Tarup Paarup, de tre mål var en direkte bold, det var et indlæg, og det var en omstilling, og det er nogle af de tre ting, vi i hvert fald har nævnt. Så var der plads til nogle andre forbedringer, men i det store hele skulle vi jo gerne, kunne se små forbedringer hele tiden. Der vil komme kampe, hvor det hele sidder lige i skabet, og runden efter vil der være masser af fejl, men man kan sige, at fra halvsæson til halvsæson skulle man gerne kunne se et tydeligt aftryk.

18 Replies to “Michelsen: Vi skruer op for sværhedsgraden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *