Dagens træning – 25. juli

Det er en uge siden, træningen startede i Ådalen. I sidste uge var der lidt forskellige test med efterfølgende ‘let’ træning mandag og tirsdag, mens der var træningslejr resten af ugen.

Dagens træning kan man derfor godt betegne som den første ‘rigtige’ træning på bane 1, og jeg skal da også lige love for, at der blev gået til den.

AK, Mathias Jørgensen og Oliver Christensen manglede ved dagens træning. AK var dog til stede i Ådalen, og lavede vidst noget på cyklen. Oliver blev student, og hvad der var blevet af Mathias Jørgensen, fik vi ikke lige opsnust.

Træningen startede som sædvanligt kl. 10, og de første 15 minutter stod Janus Blond for, hvor der blev lavet nogle forskellige løb og øvelser.

Herefter stod den på nogle afleveringsøvelser i to forskellige hold på to forskellige banehalvdele. Det stod Henrik Hansen for, og der var rigtig godt med tempo på.

Efterfølgende blev de delt op i to grupper. En defensiv gruppe og en offensiv gruppe der skulle lave nogle forskellige øvelser. Jeg mindes ikke at have set under Kent Nielsen, at der blev lavet defensiv og offensive øvelser på den måde, så det var lidt noget nyt.

De otte defensive spillere var KEP, Marco Lund, Jeppe Tverskov, Jacob Barrett, Mikkel Desler, Ryan Johnson Laursen, Alexander Ludwig og André Rømer. De blev delt op i to hold med fire på hvert, og så skulle de stå overfor hinanden. Dem der ikke havde bolden, skulle gå op i pres, og dem der havde bolden, skulle finde ‘hullerne i osten’, som Michelsen kaldte det, og så skulle de spille bolden ned mellem nogle kegler, når de kunne komme til det.

Resten af truppen var gået med Henrik Hansen, hvor der blev spillet noget med to hold mod hinanden i en firkant. Jeg må indrømme, at under de her øvelser var det den defensive træning, der optog mig mest.

Efter det kom nogle af de offensive spillere ned til Michelsen også. Så skulle der spilles angreb mod forsvar. Angriberne blev også delt op i to hold med fire, og så skulle de ellers starte fra midten, og angribe på skift mod de to hold af fire forsvarsspillere, der også spillede på skift.

For defensiven var fokus på deres pres. De startede tilbage på banen, og efter nogle runder blev presset rykket længere frem på banen gang for gang. For offensiven handlede det om at finde mulighederne, når forsvaret pressede. Michelsen stoppede spillet en del gange, mens de var i gang, og spurgte, ‘Hvad skal vi gøre her?’, og så fik spillerne lov til at komme med deres egne bud på det, inden han selvfølgelig fortalte, hvad hans idé var. Det var generelt ret interessant at se, hvordan han stoppede spillet, og stod og snakkede under øvelserne.

Ryan viste nogle rigtig gode defensive aktioner under de øvelser. Det så ud som om, han nød, at han måtte gå lidt til den. Yao viste et par gange, at han kunne sætte en mand, når han udfordrer, men lige så snart han skal af med bolden, så går det ikke skide godt. Den bedste detalje kom dog fra JJ, der udenfor feltet hamrede bolden i kassen bag Grytebust, og den nåede lige at tørre støv af underkanten af overliggeren på vej ind, til stor applaus fra de fremmødte i Ådalen.

Til sidst blev der spillet kamp på to mål, og her var der igen fokus på pres og omstillinger. Der skulle presses igennem, og så snart man fik bolden, handlede det kun om at komme frem af banen. Der var godt med tempo på, og spillerne gik virkelig til den, og gav alt, hvad de havde.

Da de var færdige med det, var klokken blevet 11.45, men det betød ikke, at træningen var slut. Janus Blond overtog lige til noget mere løb, men her stod KEP dog af. Helenius og Greve stod af midt i den sidste løbetræning.

Casper Nielsen humpede ud fra dagens træning efter en halv times tid, men det var vidst ikke noget slemt. Kløve stod også af halvvejs.

Træningen varede til kl. 12, og det var nogle trætte spillere, der traskede ud af bane 1. Julius Eskesen og Mads Frøkjær blev dog lidt længere, og stod, og sparkede på mål.

Jeg var meget imponeret over den træning, jeg så i dag. Det er virkelig længe siden, jeg har set noget så godt. Michelsen er rigtig god til at fortælle, hvad han vil have spillerne til, og han kræver af dem, at der er lyd på dem, når de træner. Man kan tydeligt se, at spillerne virkelig giver noget af sig selv, og der er da også nogen af dem, der lige skal vænne sig til, at der virkelig skal arbejdes igennem til træning. Michelsen og Henrik Hansen har for alvor gjort deres entre i Ådalen.

 

17 Replies to “Dagens træning – 25. juli”

  1. buy viagra

    To ringlets decontamination between my pungency up in the lid on the urinary side blocking my lung, and in the a while ago I was euphemistic pre-owned in red them before transfusion replacement them whirl unrecognized and cardiac the exception of as chest. sildenafil 100 Iwynqh iqxrjh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *