Mouritsen: Tre point havde været fortjent

OB spillede årets sidste kamp i Superligaen søndag eftermiddag, hvor de spillede hjemme mod FC Nordsjælland, og det endte med en pointdeler, da det blev 1-1.

Efter kampen fangede vi Nicklas Mouritsen, der var med fra start, og han havde set en fin præstation fra OB inde på banen.

– Jeg synes egentlig, vi kommer godt fra land. Vi er en del bedre på bolden, end vi var i Randers. Jeg synes egentlig, det ser godt ud de første 30-35 minutter. De sidste ti minutter af første halvleg kommer de lidt bedre med, og de får så scoret lige inden pausen, hvilket er pisse ærgerligt.

– Vi kommer også fint ud til anden halvleg, og får lagt det tryk, der skal til. Vi ender også med at få det straffespark, som Bashkim sætter stensikkert ind. Jeg føler også, vi har de største chancer i anden halvleg ud over det. Det var en fin kamp, tænker jeg.

FC Nordsjælland kom foran 1-0 nærmest på det sidste spark i første halvleg, men det betød som sådan ikke, at OB’erne hang med hovedet i omklædningsrummet i pausen.

– Det er pisse ærgerligt. Der er ikke rigtig andet for, end at komme ud og give den endnu mere gas. Jeg synes, vi spiller en god første halvleg, så det er ikke fordi, vi hænger så meget med hovedet, som vi måske har gjort tidligere. Jeg synes, vi får svaret godt tilbage, da vi kommer tilbage efter pausen.

Hvad skyldes det, at vi ikke hænger med hovedet længere?

– Jeg synes, vi står sammen som gruppe. Vi står op for hinanden. Det synes jeg virkelig, man har kunne se de sidste par kampe. Det er så ærgerligt, at vi går på ferie nu, men vi har god tid til at arbejde mere med det, og så må vi se fremad.

Hvor ærgerlig er man over, at man ikke får den her hjemmesejr, som der er blevet kæmpet så meget for?

– Det er pisse ærgerligt. Hvis vi havde endt med at tage de tre point, synes jeg egentlig, det havde været fint fortjent i dag. Vi ville godt have givet fansene en sejr her i sidste kamp, men det blev det ikke til. Vi tabte heller ikke, og det er også vigtigt i vores situation, at vi får hevet de point til os, som vi kan.

– Som alle ved, er FC Nordsjælland heller ikke et nemt hold at spille mod, så vi tager det ene point, og så må vi arbejde hårdt i den preseason, der kommer.

– Det er totalt frustrerende ikke at vinde på hjemmebane. Ens hjemmebane skal gerne være et fort, det har det ikke været. Det har været et fort for os at spille på udebane, men det plejer at være omvendt. Det er selvfølgelig noget, vi skal have arbejdet på.

Når det nu har set ud, som det har gjort de sidste to kampe, kunne i så godt have tænkt jer, at der også var en kamp næste weekend?

– Ja, sådan har jeg det i hvert fald. Nu har vi fået fire point i de senest to, hvilket er en lille stime for os, så man ville gerne have haft en kamp mere. Jeg tror dog også, det bliver godt lige at få koblet af og få ro i hovedet.

– Der er sket mange ting. Det har været et hårdt halvt år, så det tror jeg også, bliver godt for os. Så har vi en lang preseason til at få arbejdet alt igennem.

One Reply to “Mouritsen: Tre point havde været fortjent”

Comments are closed.