Nedrykningsspillet: Kun Top 2 er godt nok

Med sejren over AGF i den sidste kamp i Grundspillet fik vi det mest optimale udgangspunkt forud for Nedrykningsspillet i Superligaen.

Vi er havnet i gruppe med Randers, Horsens og Esbjerg. Vi starter som nummer 3, hvor vi har et enkelt point op til Horsens på andenpladsen og fem point op til Randers på førstepladsen. Vi er fire point foran Esbjerg, men dem fokuserer jeg slet ikke på.

Randers har været fornærmende ringe det sidste lange stykke tid, så det er da ikke umuligt, at vi kan hente fem point ind på dem, MEN det altoverskyggende fokus skal være at overhale Horsens og minimum få gruppens andenplads.

Hvis man kigger på de resultater, vi har hentet mod lige netop de tre modstandere i denne sæson, så har det bestemt ikke været prangende, men det er en helt anden situation, vi står i nu.

Vi lægger ud med en kamp på udebane mod Horsens, og det betyder altså, at med en sejr kan vi tage andenpladsen fra dem med det samme, og det ville da klart være at foretrække.

Det mest positive for os må være, at vi selv kan afgøre vores skæbne. Jeg var imponeret af Randers i starten af sæsonen, men det på det seneste synes jeg, at de har været virkelig ringe. Det var de også, da vi vandt 3-0 over dem.

Horsens og Esbjerg har jeg ikke været imponeret af i denne sæson, og som jeg ser det, er vi vores egen værste fjende. Hvis vi ikke formår at redde vores røv i Nedrykningsspillet, så er det vores egen skyld, og der er ingen undskyldning for det.

Det er svært at sige, hvor mange point der skal i hus, for at andenpladsen er sikret, men jeg vil tro, at 11-12 point vil betyde, at vi i hvert fald kan holde Horsens og Esbjerg bag os.

Pointhøsten kunne jo passende starte med tre af slagsen i Horsens fredag aften, så vi bare skal koncentrere os om at holde os på andenpladsen i de sidste fem kampe.

One Reply to “Nedrykningsspillet: Kun Top 2 er godt nok”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *