Nicolaj Madsen: OB er ikke rigtig en mulighed

I onsdags blev det meldt ud, at den tidligere SønderjyskE-, Vejle- og HB Køge-spiller, Nicolaj Madsen, skulle træne med i OB i resten af den indeværende uge.

Der var ikke tale om en prøvetræning, men mere en vennetjeneste så han kunne holde sig lidt i gang, da han kender både Jakob Michelsen og Henrik Hansen fra sin tid i SønderjyskE.

Nu er det en ny uge, og Madsen er stadig at finde i OB, så spørgsmålet er, om det er fordi, at klubben gerne ville se lidt mere til ham.

Madsen skulle have været med i reserveholdets træningskamp mod Fredericia, der blev aflyst i dag, og da han ikke skulle ud og spille kamp, kunne han i stedet bruge lidt tid på at snakke med os.

Hvordan kom det i stand, at du skulle træne med OB?

– Det gjorde det, fordi jeg kender Jakob, og så spurgte jeg ham, og det var okay, at jeg trænede med. Så det er lidt en vennetjeneste for at holde mig i gang.

Du har trænet med i nogle dage nu, hvad er dit indtryk af klubben og holdet?

– Jeg må sige, at jeg ikke ved helt så meget om klubben. Jeg har mødt OB en del gange i Superligaen, da jeg spillede i SønderjyskE, og selve holdet har jo nogle dygtige spillere. Der er en god struktur, og jeg synes, det ser godt ud. Der er potentiale til mere, end hvor de ligger nu, synes jeg. Det er nogle gode drenge, og det ser ud til, det er et godt omklædningsrum.

Kunne du forestille dig at spille for OB?

– Det er ikke rigtig en mulighed. Men det ville da være fedt at spille for OB, det ville det helt sikkert. Men det er slet ikke noget, vi har i tankerne, det er bare en vennetjeneste. Det er et spørgsmål, der er langt ude i fremtiden.

Du har arbejdet med Jakob Michelsen tidligere, hvordan synes du, han er som træner?

– Han er en træner, som jeg synes, har sit speciale i selve truppen. Han får det maksimale ud af de enkelte personer. Forskellen er også stor på SønderjyskE og OB, i forhold til hvordan man gør tingene, men Jakob passede rigtig godt ind hos SønderjyskE på det tidspunkt. Det tror jeg, han har taget med videre her til Odense, det der med at man har det godt, og kan lide at være her. Man skal ikke bare føle, det er et arbejde, man ikke rigtig har lyst til, det skal være fedt og dejligt at være her. På den måde får han spillerne til at blomstre.

Har du nogle andre muligheder på hånden i forhold til en kommende klub?

– Der vil altid være nogle muligheder, men det er ikke noget, jeg har haft lyst til, lad os sige det sådan.

Madsen fortæller, at han regner med at træne med i OB til og med onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *