OB går på ferie med nederlag

Årets sidste kamp blev spillet søndag middag, da OB havde besøg af Silkeborg. Det var en kold fornøjelse, men 3856 havde trodset kulden og fundet vej til stadion.

OB startede i en 3-4-3, og lidt overraskende var det nok, at Greve og Jönsson var sat på bænken, mens Desler startede inde igen efter operationen, hvor han fik fjernet sin blindtarm.

Det var ikke nogen ophidsende kamp i Odense, selvom der kom en pæn hovedstødschance til OB efter kun 3 minutter. Da der var spillet 9 minutter, kom der en god chance til Izunna, hvor han hamrede bolden på overliggeren. Efter det var der ikke rigtig nogle højdepunkter før efter en halv time, hvor Izunna fik det gule kort.

I første halvleg havde OB bolden mest, men de kom ikke rigtig frem til de store chancer, og det var derfor ikke så overaskende, at der stod 0-0 ved pausen.

I starten af anden halvleg kom Silkeborg noget bedre ud, og indenfor de første minutter havde de et par gode afslutninger, som Grytebust dog tog sig fint af.

Efter 54 minutter gik den dog ikke længere for OB. Her fik Silkeborg hjørnespark, og Gustaf Nilsson kom højest, og kunne heade gæsterne foran med 0-1.

Det var generelt en kedelig fodboldkamp, og med 25 minutter tilbage skiftede OB Mathias Greve og Rasmus Festersen ind, mens Izunna og AK gik fra banen. På det tidspunkt var Silkeborg allerede begyndt at trække tiden, især målmand, Thomas Nørgaard, gjorde sit til at trække så meget tid som muligt ud af kampen.

OB sad igen på det meste af spillet, men de formåede ikke at få noget ud af det, og kom heller ikke rigtig frem til nogle store chancer. Det gjorde Silkeborg til gengæld, da uret rundede 90 minutter, hvor Gustaf Nilsson fik scoret igen til 0-2.

På det tidspunkt begyndte folk at udvandre fra stadion, og der var derfor mange, der gik glip af, at KEP fik pyntet på resultatet, da han reducerede til 1-2 i kampens sidste sekund.

Resultatet betyder, at OB går på juleferie udenfor top 6, som er holdets målsætning.

 

18 Replies to “OB går på ferie med nederlag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *