Grytebust: Vi manglede kvalitet

OB måtte i dag se sig slået 1-2 hjemme mod Silkeorg i årets sidste kamp. Det blev en kamp, der på ingen måder var ophidsende, og vi kom ikke frem til de store chancer.

Vores norske målmand, Sten Grytebust, måtte altså hente bolden ud af nettet to gange, hvilket ikke er noget, han er så vant til. Han mener, at holdet manglede noget kvalitet i kampen.

– Vi har meget bolden, og Silkeborg kører meget på omstillinger. Vi mangler måske lidt kvalitet både offensivt og defensivt, og vi skal ikke lukke to mål ind. I anden halvleg gør de, hvad der skal til for at vinde kampen, så det var skuffende, siger Grytebust til OBstruktion.

Grytebust mener ikke, vi havde, hvad der skulle til for at score mod Silkeborg i dag, og vi endte med at tabe, selvom modstanderen næsten ikke havde bolden.

– Vi skaber ikke de store chancer, og så har vi ikke kvaliteten til at score de nødvendige mål. Silkeborg har næsten ikke bolden, men det går alligevel galt. Det er klart, vi mangler noget kvalitet i dag.

Den norske målmand er skuffet over, at han lukkede to mål ind i kampen, men udover det så mener han, at hans egen præstation var okay.

– Det var okay. Man er aldrig glad for at tabe, og man er heller ikke glad for at lukke to mål ind. Jeg er selvfølgelig skuffet, men jeg synes, den var okay.

Grytebust bliver betragtet som en af de bedste målmænd i Superligaen, og der er derfor noget interesse for ham. Han tror dog ikke selv, at kampen mod Silkeborg var hans sidste for OB.

Nej, det tror jeg ikke. Jeg har kontrakt i halvandet år endnu, så det tror jeg ikke, slutter Grytebust.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *