OB har set nok til Onkony

I torsdags havde OB den unge forsvarsspiller, Brandon Onkony til prøvetræning, og meningen var, at han skulle have været med i træningskampen mod Holstein Kiel i fredags.

Den kamp blev som bekendt aflyst, og i stedet blev der spillet en intern træningskamp, hvor den 21-årige schweizer, der også har congolesisk pas, også var med.

Efter kampen udtalte OB’s træner, Jakob Michelsen, at det stadig var for tidligt at sige, om man ville tage Onkony med på træningslejr. I dag er OB så taget afsted til Tyrkiet, og her er Onkony ikke med.

Allerede i lørdags var han videre i teksten, da han spillede 55 minutter for Fredericia i deres træningskamp mod de danske mestre fra FC Midtjylland.

Ifølge Onkonys danske agent, Thomas Jørgensen, har OB valgt at afvente på forsvarsspilleren, og har derfor ikke taget ham med på træningslejren. Agenten meddeler ligeledes til os, at han er overbevist om, at Onkony har en ny klub, inden denne uge er omme.

Onkony har senest været i Toronto FC, men hans kontrakt med klubben er udløbet, og han er derfor på fri transfer. Agenten fortalte i sidste uge, at han skulle have sagt nej til en kontrakt med en klub i MLS.

Du vil måske også kunne lide...