De Stribede indkalder til generalforsamling

Om en måneds tid er der generalforsamling i den officielle fanklub, De Stribede. De har i dag meldt ud, at datoen for det bliver mandag den 25. februar, og det bliver kl. 18.00 i klubhuset på stadion.

Dagsordenen er offentliggjort, og udover formandens beretning og aflæggelse af regnskab vil der også komme en beretning fra DFF (Danske Fodbold Fanklubber) Seminar, som afholdes i Odense i weekenden.

Der skal selvfølgelig også vælges en bestyrelse, og her er fem af ni bestyrelsesmedlemmer på valg. To af dem ønsker ikke genvalg, så der kommer altså nyt blod i bestyrelsen.

Kunne du tænke dig at have indflydelse på, hvordan bestyrelsen skal se ud i det kommende år, og vil du vide, hvad der sker i og omkring fanklubben? Så er det en rigtig god ide at møde op til generalforsamlingen.

Hvis man har nogle forslag, man gerne vil have taget op på generalforsamlingen, så skal man aflevere det til bestyrelsen minimum 8 dage inden.

Det gælder selvfølgelig kun for medlemmer, og det er selvfølgelig også kun medlemmer, der har betalt deres kontingent, der kan stille op til bestyrelsen. Hvis du endnu ikke er medlem af De Stribede, kan det gøres her.

Hvis man ønsker mere info omkring generalforsamlingen, kan man se De Stribede indkaldelse her.

18 Replies to “De Stribede indkalder til generalforsamling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *