OB havde problemer i Silkeborg

Fredag aften lagde kunstgræsset i Silkeborg bane til kampen mellem Silkeborg og OB, og indledningen på kampen blev noget sløv og langsom. Begge hold lagde ud med at sparke lange bolde, og efter 8 minutter kom så det første skud på mål fra Edmundsson, der dog landede lige i hænderne på målmanden, og ikke var rigtig farlig.

Efterfølgende begyndte Silkeborg dog at sidde på kampen og komme lidt frem til nogle chancer, der dog ikke blev rigtig farlige, men det var tydeligt at se, at de havde det bedst på kunstgræsset.

Halvvejs i 1. halvleg havde vi en kort periode, hvor vi kom lidt bedre med, men da Edmundsson endelig kom frem til en afslutning, var det ikke rigtig farligt, og så overtog Silkeborg kampen igen.

Efter en halv times tid var Silkeborg for alvor farlige oppe omkring vores felt. Først med et giftigt indlæg, vi dog fik sendt ud til hjørne, og efterfølgende fik de faktisk bolden i mål, hvor Grytebust først havde lavet en flot redning, men det blev korrekt underkendt for offside.

Ganske kort tid efter var SIlkeborg igen farlige, men der var Grytebust igen på plads med en god redning. Det gik dog ikke længere, da der var spillet 35 minutter. Her startede Grytebust godt nok med at lave en redning, men han måtte give en retur, som Vatsadze så scorede på.

Efter målet blev Silkeborg ved med at presse, og selvom de blev lidt nærgående, blev det dog ved 1-0, da der blev fløjtet til pause, og det var bestemt ikke ufortjent.

2. halvleg startede noget bedre, og vi kom fint ud, og styrede kampen de første fem minutter, men først 10 minutter inde i 2. halvleg kommer vi frem til en ordentlig chance, hvor AK sparker tæt forbi mål.

Vi kunne dog ikke holde tempoet, og Silkeborg kommer igen bedre med, og kommer også frem til en stor chance, hvor Grytebust endnu en gang hiver en stor redning frem.

20 minutter inde i 2. halvleg bliver Helenius skiftet ud til fordel for Festersen. Helenius spillede en ret anonym kamp, og kom ikke rigtig frem til noget. Et par gange lignede han en mand, der slet ikke fulgte med i spillet.

Med et kvarter tilbage af kampen lavede vi en dobbelt udskiftning, da Greve og Edmundsson kom ud, og Eskesen og Thrane kom ind. Eskesens første kamp i Superligaen, og han kom meget oplagt ind, og det var tydeligt at se, at han ville vise noget. Han kom dog også frem til en god chance, og havde generelt et fint indhop.

Lige lidt hjalp det dog. OB måtte gå fra banen med et nederlag på 1-0, på en dag hvor de ikke fandt melodien, og nederlaget var er ikke ufortjent.

 

14 Replies to “OB havde problemer i Silkeborg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *