OB kom tilbage mod AGF

OB var inde i en god periode inden dagens kamp mod AGF, da de havde vundet tre kampe i træk, og der var derfor optimisme at spore inden opgøret.

Inden kampen blev sat i gang, skulle Kim Larsen hyldes, og det skete med fællessang på Odense Stadion, da der blev spillet ‘Her i Odense’. Der var ligeledes et minuts klapsalve, lige inden kampen blev sat i gang.

De første minutter af kampen var en kedelig affære, men allerede efter 12 minutter gik det galt for hjemmeholdet, da Jakob Ankersen bragte AGF foran med 1-0 efter en gang klumpspil i feltet.

Den stilling skulle kun stå i ni minutter, og så blev gæsternes føring udbygget. Tobias Sana blev sendt afsted, og så kunne han ubesværet lobbe bolden over Grytebust, der stod fast på begge ben.

Herfra kom der et par pæne muligheder til OB. Casper Nielsen stod umarkeret ved bagerste stolpe efter et hjørnespark, men bolden hoppede simpelthen væk fra ham, så det blev ikke til noget.

Få minutter senere blev Anders K. Jakobsen sendt afsted til en stor chance, og han kom frem til afslutning, men det var dog lige på målmanden.

Da der var spillet 37 minutter, kom Jakob Barrett afsted på kanten, og efter en afslutning der blev blokeret, knaldede han igen til bolden fra kanten af feltet, og bolden gik i kassen til 2-1, som var stillingen ved pausen.

2. halvleg startede sløvt, og da der var spillet lidt mere end ti minutter, lavede OB to hurtige udskiftninger. Nicklas Helenius kom ind i stedet for AK, mens Mathias Greve kom ind for Casper Nielsen.

2. halvleg var ikke nogen stor oplevelse, og det næste højdepunkt kom efter 72 minutter, hvor alle 9530 tilskuere rejste sig op, og gav Kim Larsen endnu et minuts klapsalve.

Da der manglede ti minutter af kampen, blev Mathias Jørgensen sendt på banen i stedet for Julius Eskesen, for at bringe lidt mere fart oppe foran. Det gjorde han også, men han kom ikke rigtig frem til det store.

Efter 87 minutter blev der dømt straffe til OB, da Ramon Leeuwin røg til jorden efter en duel. Det eksekverede Nicklas Helenius meget sikkert til 2-2, som endte med at blive kampens resultat.

15 Replies to “OB kom tilbage mod AGF”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *