OB er helt klar til AGF

OB er inde i en god stime i øjeblikket, hvor de har hentet tre sejre i træk, og der er heller ikke lukket mål ind i de tre kampe. Den ene af kampene var godt nok i pokalturneringen mod Thisted, og det betyder, at fynboerne jagter deres tredje Superligasejr i træk, når AGF kommer på besøg lørdag eftermiddag.

Det er kun få dage siden, OB med en sejr på 2-0 i Thisted spillede sig videre i pokalturneringen, og i går blev der trukket lod til den kommende runde, hvor der venter en udekamp mod Hobro. Det var måske ikke lige ønskelodtrækningen, men det kunne bestemt også have været værre.

Tilbage til dagens kamp mod AGF, så er der også revanche på spil for OB. De sidste tre kampe mod AGF er tabt, og i fire kampe har OB ikke vundet over dem. Vi snakkede med Ryan Johnson Laursen den anden dag, og han er sikker på, at der bliver lavet om på den historik her til eftermiddag. Det kan læses her.

Vores anfører, Janus Drachmann, regner med, at det bliver en svær opgave, og han tror, at AGF kommer til at gribe tingene lidt an, som Horsens gjorde, da de var på besøg i Odense. Han tror dog på, at vi kan vinde, hvis vi laver det første mål. Det sagde han i dette interview med os.
Troels Kløve er endnu ikke kommet sig ordentligt over den skade, han pådrog sig i kampen mod Horsens, og han er derfor ikke i truppen til kampen mod AGF. Sten Grytebust var ikke med i Thisted, da han var ramt af en skade, og der er også tvivl omkring ham til kampen mod AGF.

Der er derfor udtaget 19 spillere til truppen, da Hans Christian Bernat er med, så der er tre målmænd. Hvis Grytebust ikke bliver klar, så er det Oliver Christensen, der skal tage over. Det mener han også selv, han er klar til, kan man læse her.

Udover det giver det meste af startopstillingen nok sig selv. Forsvaret og wingbacksne er nok selvskrevet, og mon ikke også angrebet kommer til at hedde AK og Bashkim. På midtbanen er Janus Drachmann selvfølgelig sikker, og Julius Eskesen er nok også. Spørgsmålet er så, hvem der tager den tredje plads på midten, som Troels Kløve har siddet sikkert på, inden han blev skadet.

Der er egentlig tre muligheder. Casper Nielsen startede inde i den seneste kamp mod AaB, hvor han også scorede det eneste mål, Jens Jakob Thomasen er også kommet godt tilbage fra sin skade, og har fået noget spilletid, og Mathias Greve byder sig jo også til. Det bliver interessant at se, hvem Jakob Michelsen vælger der.Lørdag kl. 16.00 er for tilskuere et af de bedste tidspunkter, og det er da også forventet, at der kommer omkring 1200 tilskuere med fra Århus. I alt regner man med, at der kommer omkring 10.000 tilskuere til kampen.

OB ligger lige nu nummer 11 i Superligaen, mens AGF er nummer 4. Der er fire point, der skiller de to hold, så med en fynsk sejr bliver hullet til AGF for alvor lukket, og fynboerne spiller sig for alvor ind i kampen om top seks.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *