OB satte Randers på plads

Der var en ændring på OB’s hold til dagens kamp mod Randers, da Jacob Barrett, der egentlig var udtaget til truppen, måtte melde fra grundet maveonde, hvilket betød, at Mikkel Desler måtte tage pladsen som venstre back.

Starten af kampen bar tydeligt præg af, at der ikke var voldsomt meget på spil. Tempoet var ikke så højt, og spillet bølgede frem og tilbage. Først efter et kvarter kom det første rigtige skud på mål, da Mathias Greve trykkede af fra distancen, men den gik et par meter forbi målet.

Første halvleg var generelt temmelig rodet at se på, og først efter 25 minutter kom vi igen frem til en chance, hvor Ryan Johnson Laursen dog sparkede bolden langt over mål.

Ingen af holdene spillede specielt godt, og efter lidt mere end en halv time kom Randers frem til en stor chance,  da Sten Grytebust sparkede den ud i fødderne på dem, men det lykkedes dog at få det afværget.

Det store højdepunkt i første halvleg kom efter 43 minutter, hvor Casper Nielsen blev nedlagt i feltet, og OB fik tilkendt et straffespark. Nicklas Helenius trådte frem for at sparke det, og han kunne sætte bolden sikkert i nettet, så hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 1-0.

Spillet havde ikke været noget at skrive hjem om, men folk som Mathias Greve og Jeppe Tverskov havde været højdepunkterne på banen.

Randers kom ud som lyn og torden fra starten af anden halvleg, og efter 30 sekunder havde de en kæmpe chance for at få udlignet, men det endte dog med en hurtig omstilling til OB, som Helenius fik sat i gang, og få sekunder efter havde Anders K. Jacobsen udbygget føringen til 2-0.

Randers nåede dårligt nok at få sat bolden i gang, før OB igen havde fået sat gang i en hurtig omstilling, hvor Helenius fik spillet Greve fri, og han scorede til 3-0.

Et sandt mareridt for Randers, der var millimeter fra at udligne til 1-1, og halvandet minut senere var de bagud med 3-0.

Så var kampen så godt som afgjort, og der blev trådt lidt på bremsen fra hjemmeholdets side, og første da Julius Eskesen og Jens Jakob Thomasen blev sendt til opvarmning, kom der igen lidt liv på tribunerne.

Med 20 minutter tilbage havde Randers lige et par pæne chancer, men de formåede ikke at få bolden i nettet, og efterfølgende fik OB bare kørt sejren sikker hjem.

Med et enkelt minut tilbage af kampen var Helenius tæt på at gøre det til 4-0, da han afsluttede fra distancen, men forsøget gik lige over målet.

Sejren kom aldrig i fare, og der var 2748 tilskuere, der så hjemmeholdet holde buret rent for første gang i 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *