Helenius: Formen ser bedre ud

OB hentede tre sikre point, da de her til eftermiddag vandt 3-0 over Randers, og dermed sikrede sig overlevelse i Superligaen med 100% sikkerhed.

Det var dog ikke hele kampen, der var lige underholdende, og i store dele af første halvleg var det decideret kedeligt at se på. Nicklas Helenius erkender da også, at det ikke var udelukkende prangende.

– Lidt op og ned. Vi har nogle gode situationer, hvor vi er tæt på at score, og Randers har ikke de der store 100%-chancer. Det er en meget fysisk kamp i første halvleg, og der er lidt for mange fejl i vores spil, og det snakker vi også om i pausen. Man kan godt se, at de få gange hvor vi får sat noget sammen, der er vi også rigtig farlige, siger han til OBstruktion.

Helenius scorede selv til 1-0 på et straffespark få minutter inden pausen, og han mener, at det var et vigtigt mål at tage med i omklædningsrummet.

– Det betød da meget. Det gav noget ro i pausen. Jeg synes egentlig også, at vi begyndte at få sat nogle ting sammen i de sidste ti minutter af første halvleg, og det tog vi med i anden halvleg. Det betød, at vi fik lidt mere ro, og vi kunne snakke om de ting, vi skulle ud og forbedre, og vi kunne gøre det med lidt mere selvtillid.

Vi scorede til 2-0 og 3-0 indenfor de første to minutter i anden halvleg, og Helenius havde en fod med i dem begge. De mål var ikke tilfældige.

– Det var nogle gode kontrastød, vi fik sat. Jeg fik lavet en god hård tværbold til Casper, der spillede den videre til AK, og så scorede vi et flot kontramål der. Så har jeg en god halv 1-2 med Greve. Det var et par rigtig fine mål, og det er noget af det, vi træner på.

Efter den seneste hjemmekamp mod SønderjyskE sagde Helenius til os, at han manglede lidt på formen. Efter dagens kamp mener han dog, at det ser bedre ud.

– Jeg synes, man kunne se i dag, at det var bedre. Jeg kunne holde næsten 90 minutter i dag, og det var et klart step op. Jeg kunne godt have spillet bedre i første halvleg, men jeg synes, jeg er med i meget i anden halvleg, og spiller rigtig godt.

Efter dagens sejr over Randers er vi nu helt sikkert reddet i Superligaen. Der er dog stadig tre kampe tilbage i vores gruppe, og Helenius ved godt, hvad de kampe skal bruges til.

– Sejre. Vi skal vænne os til at vinde kampe. Vi havde ikke så mange sejre, inden vi gik ind til slutspillet her, men jeg synes, vi har steppet op, og vi spiller mere direkte fodbold, og mere seværdig fodbold. Det skal vi blive ved med, for det klæder os. Vi skal blive bedre til at lukke af, for Randers kommer frem til lidt for mange chancer, men det er noget, vi kan, det har vi vist før. Hvis vi kan få det sat sammen med det offensive spil, vi havde i anden halvleg, så ser vi rigtig gode ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *