OB tæmmede løverne

Dagens kamp mod FCK havde inden kampstart været genstand for en del snak, da gæsternes fans ikke kunne komme på Stadion efter balladen i Brøndby, der havde kostet dem en karantæne.

Om det betød noget for FCK, kan man sikkert diskutere, men det gik i hvert fald galt for dem allerede efter et minut. Her fangede vi dem i en kontra, og lige pludselig var AK alene med Robin Olsen, og han bragte os foran med 1-0 uden de store problemer.

De første 7-8 minutter sad vi på spillet, uden dog at komme frem til det store efter målet. Herefter begyndte FCK at komme bedre med, og de overtog stille og roligt styringen.

Men selvom gæsterne havde bolden mere, så kom de dog ikke frem til de helt store chancer. Vi var gode til at få stoppet dem, når de kom frem til vores felt, og Tingager og KEP i det centrale forsvar så stærke ud.

Det samme gjorde Barrett på venstre back. Han skulle holde styr på Rasmus Falk, og det gjorde han flot, og havde ham også nede og ligge et par gange.

Første halvleg svingede en del frem og tilbage, dog uden de helt store chancer, og da de to hold gik til pause, stod der stadig 1-0 til OB.

Fra anden halvlegs start satte FCK sig på spillet, og halvlegen igennem havde de det meste af spillet, men de havde dog til tider svært ved at spille sig frem til de store chancer.

Det var ikke svært at se, at vi var ganske godt tilfreds med 1-0, og de få chancer vi kom frem til i 2. halvleg kom på omstillinger. Vores bedste mulighed var et langskud af Barrett, der dog blev reddet ud til hjørne.

Som kampen skred frem, satte FCK sig endnu tungere på spillet, og de sidste 15 minutter var en stor belejring af vores felt. De fleste gange fik vi dog afværget dem, og især KEP og Tingager spillede en fremragende kamp i det centrale forsvar. De var gode til at holde FCK væk, og de gange de kom frem til skud, så stod Grytebust klar, og reddede den.

Til slut i kampen sørgede de lidt over 9.000 tilskuere for en fremragende stemning på Stadion, og det var en fremragende kulisse at spille fodbold i. Det endte da også med, at fansene fik noget for deres anstrengelser, da det lykkedes for os at holde FCK fra scoring og vinde kampen 1-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *