KEP: Vores defensiv har været stærk

Tidligere på aftenen hentede OB en sejr på 1-0 over FCK, og scoringen blev sat ind af Anders K. Jakobsen efter kun et enkelt minut. Holdet anfører, Kenneth Emil Petersen, mener da også, at den hurtige scoring blev meget vigtig.

– Jeg synes, vi er gode til at udnytte det plads, som FCK giver os. Vi laver for mange fejl, for der er meget plads at spille på. Et hurtigt mål og en stærk defensiv er det, der bærer os til tre point i dag, siger han til OBstruktion.

Kampen blev spillet uden fans fra FCK, da de var blevet idømt karantæne efter balladen i Brøndby, men anføreren er dog ikke helt sikker på, om det var en fordel.

– Det ved jeg ikke. Jeg synes altid, opbakningen er markant her på Odense Stadion. Jeg synes altid, vi får en god opbakning. Jeg lagde mærke til det, da jeg løb ud til opbakningen, at der ikke var de fans, der plejer at være. FCK plejer at have mange fans med, og de var her ikke den her gang, men ellers var det ikke noget, jeg lagde mærke til i løbet af kampen.

– Stemningen var god. Jeg håber altid, der kommer mange folk på stadion, det kæmper vi lidt med, må vi erkende. Da jeg kom her som ung i Horsens for ti år siden, var der altid fyldt. Det er der desværre ikke mere, så det er noget, vi skal arbejde med og få flere på stadion.

FCK var spilstyrende i store dele af kampen, og mod slutningen var det en sand belejring af vores felt. Kenneth Emil erkender da også, at han til tider var nervøs for, at de skulle score.

– Det er man altid. Når vi laver så mange fejl, kommer man også under unødvendigt stort pres. De har nogle spillere med nogle spidskompetencer, der kan være svære at dæmme op for, men jeg synes, vi er gode til at få holdt dem skakmat.

Kenneth Emil og Frederik Tingager spillede en rigtig god kamp i det centrale forsvar, og de formåede at få standset mange af de muligheder, FCK kom frem til.

– Det er jeg da glad for at høre. Jeg synes generelt, vi har haft en stærk defensiv gennem hele efteråret, og det synes jeg også, vi havde i dag. Det kneb lidt mere offensivt, og der skal vi også være bedre til at give slip og give de offensive spillere lidt friere tøjler.

Mens FCK kom frem til de fleste muligheder, så havde vi også et par chancer, som vi godt kunne have scoret på, og Kenneth Emil ærgrer sig over, at vi ikke fik lukket kampen.

– Ja, det kostede mig jo et gult kort, at vi ikke gjorde det, (KEP fik gult kort for brok efter en fejldømt offside på AK). Det ærgrer mig lidt, men 1-0 tager jeg også gerne.

20 Replies to “KEP: Vores defensiv har været stærk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *