OBstruktion møder Jesper Hansen – Del 4

Vi er kommet til 4., og sidste, del af vores snak med Jesper Hansen. Denne gang falder snakken på baneforholdene og faciliteterne i Ådalen.

Bliver der arbejdet aktivt på, at OB skal have nogle flere baner på Dyrskuepladsen?

– Vi har haft en løbende dialog gennem lang tid, med rigtig mange forskellige, bl.a. med kommunen med også med de andre klubber omkring Dyrskuepladsen. Jeg tror, at her sidst i september skal kommunen tage stilling til, hvad der skal ske, men om der sker noget inden valget, det ved jeg ikke. Principielt har de et møde her sidst i september, hvor de skal tage stilling til, hvad vej det skal gå. Det går vi, og venter lidt på i spænding.

– Jeg håber, vi finder en fornuftig løsning, for OB er jo et flagskib, og de forhold vi har hernede, de er langt ringere end samtlige Odense-klubber, vil jeg næsten sige, og når man så tager, hvor mange medlemmer der er i OB, så bliver det bare endnu værre.

– Bane 1 er fin nok, men det er jo en, vi lejer af amatørerne og kommunen, så vi betaler for den. Så har vi lige skiftet kunstoftæppet, så vi har principielt kuntstofbanen, og så har vi halvanden bane nede bagved, som er OB’s baner til 900 medlemmer. Bane 1 er en, vi har lejet til førsteholdet. Så låner vi nogle baner, tidligere ovre i Bolbro og Kildemosen, og så har vi Dyrskuepladsen, som hele tiden er ‘hundelufterplads’ og alt muligt andet, og så er vi afhængige af, at der kan være Grøn Koncert eller Dyrskue eller andre ting, og det er ikke godt for et fodboldflagskib for Fyn. Det kan ikke hjælpe noget, at vi sidder med nogle forventninger til OB, hvis vores hverdag er præget af, at vi ikke kan spille fodbold, og det er den jo i dag. Det er ikke nogen undskyldning, det er fakta.

Så det drejer sig om ungdomsholdene, og meningen er så, at Superliga-holdet bliver nede i Ådalen?

– Ja, som udgangspunkt hører Superliga-holdet jo til på Bane 1, og om vinteren bruger vi så Ringen ovre på Dyrskuepladsen. Men det er jo trods alt en vis periode, og det er jo ikke gode forhold.

– Prøv at tage ud og se de andre klubber, vi sammenligner os med, hvilke forhold de har, så vil du sige, ‘Hvad fanden sker der her?’. Hvis du tager til andre klubber i Superligaen, så er det to forskellige verdener, og det skal man bare også holde sig for øje, at OB har dårlige forhold.

– Ådalen er en perle i beliggenhed og sådan noget, men hvis du tager ned og ser vores omklædningsfaciliteter og sådan noget… Vi havde besøg af en, der ikke havde været her i mere end 30 år, og han kunne kende det hele. Det er sådan i dag, at vi som danskere bliver mere og mere forvente, og vi må sige, at hvis vi skal noget, så skal tingene være i orden, og der er masser af ting i Ådalen, der ikke er i orden. Så kan vi sige, at det kan vi gøre noget ved, og det er vi begyndt med, ved at vi har skiftet kuntstoftæppet, men det der er helt afgørende for os, det er jo, om vi skal være her, eller om vi ikke skal være her. Vi skal jo ikke bruge penge på noget, hvis vi ikke skal være her. Det der er afgørende, det er, at vi skal opnå nogle resultater, og hvis vi skal det, så kræver det nogle forhold, der er klart bedre end dem, vi har i OB.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *