OC ser klar ud – Men hvad med Kløve?

Hvis man er i tvivl om, hvornår det er forår i Danmark, så skal man bare gå en tur i Ådalen. Er der træning på bane 1, så er det forår. Man kan derfor nu konkludere, at foråret er kommet.

Der var nemlig fuld gang i træningen på bane 1 onsdag formiddag. Alle spillere var ude og være med, også Oliver Christensen, der ikke var med i seneste kamp mod Horsens, og hans afløser, Hans Christian Bernat, der måtte forlade banen med en skade, var også med i dagens træning.

OC var ramt af noget sygdom i søndags, men der var ikke noget ar mærke på ham i dag. Han var fuld af energi og liv på træningsbanen, og ligner meget en, der er klar til kamp mod Vejle på fredag.

Anderledes ser det dog ud for HC. Han var på træningsbanen, men han var ikke i øvelser, hvor han skulle gribe bolden. Kun øvelser med spillet med fødderne.

En der heller ikke var med i seneste kamp mod Horsens, er den lynhurtige angriber, Mikkel Hyllegaard. Umiddelbart er det heller ikke nemt at se ham komme ind og spille en rolle mod Vejle på fredag, for da der skulle laves noget taktisk træning, lavede han i stedet nogle afslutningsøvelser med transitionstræneren, ligesom Sander Svendsen, Max Fenger og Tarik Ibrahimagic også gjorde det.

På et tidspunkt blev Hyllegaard dog trukket med ned i den taktiske træning, godt nok på ‘reserveholdet’, da der blev roteret lidt rundt, da Troels Kløve måtte udgå af træningen.

Hvad der lige skete med Kløve, må stå hen i det uvisse, men han blev i hvert fald hjulpet fra banen, og han lignede en, der havde temmelig svært ved at støtte på sin fod. Så han må indtil videre nok betegnes som tvivlsom til den kommende kamp. Der er selvfølgelig også en træning i morgen, så der er mulighed for at se tiden an.

Ellers ser det ikke ud til, der bliver lavet de store ændringer på holdet i forholdet til sidste kamp, hvis man kigger på de knap to timers træning, der var i Ådalen i dag. Ryan Johnson Laursen ser ud til at være klar til kamp igen, men ellers er der ikke andet nyt.

One Reply to “OC ser klar ud – Men hvad med Kløve?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *