OC: Står fint rustet til den nye sæson

Da OB’s spillere gik på ferie efter den sidste kamp i Superligaen i sidste sæson, tog Oliver Christensen i stedet afsted med det danske U21-landshold.

Den unge målmand var med i kvartfinalen mod Tyskland, og det var en god oplevelse for ham, selvom de tabte til tyskerne.

– Det var en fed oplevelse. Det var selvfølgelig er ærgerligt resultat, men vi fik vist os godt frem, og vi spillede lige op med et tysk hold, der endte med at vinde hele turneringen. Vi kan godt være stolte af os selv over den præstation, vi leverede mod et rigtig godt hold.

– Jeg synes også, det personligt var en fin kamp. Jeg kunne godt have tænkt mig at have været i endnu bedre form, men nogle gange går tingene ikke lige, som man ønsker.

OC havde et par dages ekstra ferie i forhold til de fleste af holdkammeraterne, men han har været rigtig glad for at komme tilbage i Ådalen igen.

– Det er dejligt. Det er godt at være tilbage og arbejde med en ny træner. Vi har en masse ting, vi skal nå, inden turneringen starter. Vi er kommet et fint stykke, og vi begynder stille og roligt at kunne sætte de forskellige ting sammen, som han gerne vil have os til at gøre. Det er meget positivt.

Andreas Alm er blevet ny træner hos OB denne sommer, og målmanden har fået et godt indtryk af svenskeren, og er glad for endelig at arbejde med ham.

– Det er rigtig dejligt endelig at få lov at arbejde med ham. Nu har vi gået og ventet på det i en måned eller to. Det er dejligt at være i gang, og bare arbejde hårdt på at få lært de nye ting så godt som muligt.

Hvad er forskellen på ham og de trænere, du har haft hidtil?

– Han er meget detaljeorienteret. Der er mange små detaljer i spillet, som han gerne vil have os til at tænke over og kigge på. Han vil rigtig gerne presse med alle mand, der skal stå rigtig højt på banen. Det tror jeg, kommer til at være en lille smule anderledes, end man har været vant til at se fra os. Han vil gerne frem på banen. Han vil gerne vinde bolden højt. Det tror jeg også, passer os meget fint.

Hvordan synes du ellers, opstarten har været?

– Jeg synes, det har været en god opstart. Vi er inde i rytmen og i gang igen, og vi skal lige have kroppen og hovedet klar igen, inden sæsonen starter. Opstarten har været rigtig fin, vi har haft nogle gode testkampe og en masse gode træninger, og vi har bare arbejdet med alle de ting, Andreas vil have ind i holdet. Det har været meget taktisk, men sådan skal det være, når man får en ny træner.

I går spillede OB den næstsidste testkamp her i opstarten, hvor de mødte de danske mestre fra Brøndby i Nyborg, og det endte ud i en deler, som sluttede med 1-1.

– Det var en meget lige fodboldkamp. Der er chancer i begge ender, og hvis man deler det op, tror jeg, vi har en halvleg hver. Vi var nok bedst i de første 20-25 minutter, og så var Brøndby bedst i anden halvdel af første halvleg. Jeg synes, det var meget det samme i anden halvleg, der var det bare omvendt, hvor de var bedst i første del, og vi var bedst i anden del.

– Det var en meget lige kamp, hvor vi kom op i tempo. Det var en god testkamp for os, og der blev prøvet nogle ting af, hvor vi fik set, hvordan vi skal presse, når vi møder en trebackkæde.

Hvordan synes du, vi står rustet til den nye sæson?

– Vi står fint rustet. Forhåbentlig kan vi få de sidste spillere med, som er ude lige nu. Det er meget de samme spillere, der er her i forhold til sidste år, men jeg er helt sikker på, at vi har en top 6-trup. Vi skal gøre vores for at præstere bedst muligt. Sidste år underpræsterede vi. Det skal vi ikke lade ske i år. Det ville være dejligt at få en god start og komme ind i en god rytme fra start, og vi forhåbentlig kan holde den kørende hele sæsonen.

Hvad er din personlige ambition for den kommende sæson?

– Det er selvfølgelig, at vi skal i top 6. Nu har jeg stået i to sæsoner, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme i mesterskabsspillet. Det er trods alt lidt sjovere at være med i det finere selskab, hvor der kommer flere folk på tilskuerpladserne, og der er flere folk, der ser dem generelt. Det er nogle sjovere kampe at spille. Der er mange ting, der taler for, at man gerne vil i top 6, så det er selvfølgelig vores helt store mål i denne sæson.

– Hvis vi spiller op til det niveau, vi ved, vi har, er jeg også sikker på, at det nok skal lykkes for os.

One Reply to “OC: Står fint rustet til den nye sæson”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *