OC: Vi var et par niveauer under Midtjylland

Lørdag eftermiddag var OB på besøg i Herning hos FC Midtjylland, og her skulle de forsøge at få point på kontoen efter to nederlag i træk i Superligaen.

Det gik dog ikke helt efter planen, da midtjyderne vandt kampen med 3-1, og målmand Oliver Christensen erkender da også, at de danske mestre var meget bedre i dag.

– Det var en kamp, hvor vi var meget under pres, og FC Midtjylland var rigtig gode. Det var en fuldt fortjent sejr til Midtjylland. Vi er heller ikke helt tilfredse med vores egen præstation derinde, så det er lidt en træls følelse at stå med her bagefter.

– Det er en fuldt fortjent sejr. Vi var et par niveauer under Midtjylland i dag. De viser i dag, hvorfor de er med i Champions League. De har et rigtig godt hold, og det er vel ret beset første gang, de stiller med de 11 stærkeste i startopstillingen i Superligaen. Det kunne man også se, for der var et helt andet gear fra dem. Vi spiller heller ikke op til niveau, så det blev ikke den kamp, vi havde håbet på.

OB var ellers foran 1-0 ved pausen, og det var langt hen ad vejen Christensens fortjeneste. Han diskede op med flere rigtig gode redninger, og reddede også et straffespark. Han gik også til pause med en følelse af, at det blev svært for dem at score på ham.

– Ja, det var i hvert fald derhenad. Jeg gik til pause med en rigtig god følelse, men der var selvfølgelig også stadig 45 minutter tilbage. Jeg følte, der skulle noget ekstraordinært til for at score på mig i dag, og jeg synes også, man kunne se på de mål, de scorede, at det skulle der også.

Nederlaget til FC Midtjylland betyder, at OB nu har tabt tre kampe i træk, og står med fire point efter fem kampe. Derfor skal der også point på kontoen nu.

– Det stiller os selvfølgelig ikke i en optimal situation. Vi skal til at have nogle point på kontoen, men jeg er fortrøstningsfuld for det hold, vi har. Vi har mange gode spillere. Vi skal finde tilbage til det spil, vi havde i de første par kampe, og så er jeg sikker på, at pointene nok skal komme stille og roligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *