Kasper Larsen: Vi kan drille FC Midtjylland

OB lagde ud med fire point i de to første kampe i Superligaen mod FCK og FC Nordsjælland, hvilket må siges at være en fin start.

Det er dog blevet vekslet til en knap så god start, da de seneste to kampe mod AGF og Vejle har kastet nul point af sig, og facit er derfor fire point efter de første fire kampe.

Lørdag eftermiddag skal man igen ud i lidt af en opgave, når man skal på besøg i Herning hos de danske mestre fra FC Midtjylland, og Kasper Larsen regner også med, at det bliver vanskeligt.

– Det bliver en af de svære opgaver. Det er et godt hold. De er forsvarende danske mestre, og de skal spille Champions League. Det er en meget svær modstander.

Hvor ser du væres chancer for at drille dem? Hvad skal lykkes for os?

– Hvis vi får sat vores spil, tør spille, og tror på det, vi gør, for vi har gjort rigtig mange ting rigtige i de første kampe. Hvis vi kan sætte spillet, så får vi også chancerne, og hvis vi så også er effektive, som man altid skal være, så er jeg overbevist om, at vi kan drille dem.

FC Midtjylland er startet ud med syv point i deres første kampe, hvilket de nok ikke vil være helt tilfredse med. Det er dog langt fra sikkert, at deres start kan blive en fordel for os.

– Det er svært at sige. Det er lidt forskelligt fra kamp til kamp. De har også Champions League i baghovedet, så det kan være, deres fokus er lidt der. Men nu spiller vi lørdag, og de kommer nok med alt, hvad de har. Vi skal bare tænke på vores eget spil og sætte det op, så tror jeg, vi har gode muligheder.

Den tidligere OB’er, Daniel Høegh, skiftede til FC Midtjylland på sidste dag af sommerens transfervindue, og Kasper Larsen ser frem til at spille mod ham.

– Nu må vi se, hvem der spiller. Men det bliver selvfølgelig et sjovt gensyn. Jeg spillede også mod ham i Holland, hvor det var sådan lidt et derby, Gronningen mod Heerenveen. Det bliver sjovt.

Blev du forbavset, da han skrev under med Midtjylland?

– Ja, lidt gjorde jeg. Jeg blev lidt overrasket. Men det må være det bedste for ham, og han er en god fyr.

One Reply to “Kasper Larsen: Vi kan drille FC Midtjylland”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *