Oliver C. fik rent bur i sejr over Esbjerg

Tre point i tre kampe var udbyttet for OB inden dagens udekamp mod Esbjerg i Superligaen, så fynboerne skulle på pointjagt i den vestjyske by her til eftermiddag.

En sejr over Lyngby hjemme i Odense og nederlag hjemme til FCK og ude mod Brøndby var det blevet til i det svære startprogram, og derfor ville det da også pynte med tre point mere på kontoen.

Jeppe Tverskov forlængede lørdag sin kontrakt med OB med fire år, og han var med igen efter at have siddet ude med en skade i de seneste to kampe, og det kunne godt ses på spillet, at forsvarsgeneralen var tilbage på banen, og han gjorde det glimrende i de 75 minutter, han fik lov at spille.

Hjemmeholdet stod meget kompakt på banen, og det var tydeligt at se, at OB havde svært ved at få åbnet op for deres forsvar. Det blev derfor ikke til de store chancer i Esbjergs felt i første halvleg.

Esbjerg kom dog frem til et par muligheder i løbet af de første 45 minutter, men Oliver Christensen diskede også op med nogle ganske gode aktioner, og gjorde hvad han kunne for at holde dem fra at score.

Der blev da heller ikke scoret i første halvleg, hvor der generelt ikke var den store drama, så holdene kunne gå til pause med 0-0.

Det der manglede af drama i 1. halvleg, kom til gengæld i 2. halvleg. Fra det 52. minut til det 59. minut blev der uddelt fem gule kort inde på banen, og Esbjergs træner modtog også et udenfor banen, og der begyndte at være en ‘ond’ stemning på banen, hvor intensiteten steg voldsomt.

OB begyndte at få noget bedre fat, og efter 68 minutter kom forløsningen så, da Ryan Johnson Laursen havde bolden ude i højre siden, og sendte den fladt i fødderne på Sander Svendsen, der hamrede den ind bag Jeppe Højbjerg, og scorede sit 3. Superligamål til stor jubel for de medrejsende OB fans.

Med 20 minutter igen kom Moses Opondo ind til sin debut, da han afløste Jens Jakob Thomasen, og han kom ind med noget tempo, og viste prøver på noget af det, han kan. Især hans drev med bolden fik han mulighed for at vise et par gange.

De sidste minutter af kampen bølgede spillet meget frem og tilbage, og da der manglede tre minutter, modtog Oliver Christensen også et gult kort, da han trak tiden ved afviklingen af et frispark.

Den unge målmand kunne bestemt godt være sin indsats bekendt, og han leverede for første gang i Superligaen et clean sheet, hvilket også må give en del til selvtilliden.

Det var generelt ikke en ret velspillet kamp, men det er OB’erne nok ligeglade med, når de sidder i bussen, og kan glæde sig over, at de tre point kommer med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *