Oliver C. kan komme i spil til FCM-kamp

Oliver Christensen fik sin Superligadebut for OB, da fynboerne i efteråret spillede 1-1 på Brøndby Stadion, og den unge målmand leverede en rigtig flot præstation.

Målmanden har også spillet to pokalkampe i denne sæson, først mod AB og siden mod Thisted, og nu kan han måske komme til at spille semifinalen mod FC Midtjylland også.

Den normale førstemålmand, Sten Grytebust, var nemlig ikke til træning i dag, da han er syg, og derfor kan der være tvivl om, at han kan spille i Herning i morgen.

Jakob Michelsen sagde til os, at han dog tror, at Grytebust kan spille i morgen, men han har alligevel valgt at udtage tre målmænd til truppen. Udover Christensen og Grytebust er det Sayouba Mande, og en af dem bliver altså siet fra i morgen inden kampen.

Mens der er tvivl om Grytebust, så er det helt sikkert, at Janus Drachmann, Marco Lund og Jacob Barrett ikke kommer til at spille i morgen.

Drachmann har været ude i længere tid, mens Lund og Barrett måtte udgå med skader i den seneste kamp mod Brøndby i Superligaen.

Det betyder, at truppen for alvor er ved at blive presset, og det kan da også ses, da Daniel Obbekjær, der i går skrev under på en fuldtidskontrakt, er udtaget sammen med Gustav Grubbe. De to unge spillere er normalt på U17-holdet.

Rasmus Festersen er også med i truppen til kampen, hvilket er nyt for ham, da han ikke var med i Brøndby. Han eller en af de andre kan dog stadig nå at blive siet fra, da Jakob Michelsen også har udtaget en ekstra markspiller.

19 Replies to “Oliver C. kan komme i spil til FCM-kamp”

  1. Tmrqx

    According OTC lymphatic structure derangements РІ here are some of the symptoms suggestive on that end result : Handcuffs Up For the time being Equally Outstanding Leadership Associated Care Duro Rehab Thickening-25 Fibrous Cap Can Merely Revealed Mr. gambling games Chmbbt qjcbuj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *