Oliver Lund: Dejligt at få scoret

Her til aften sikrede OB sig fordelen i kampen om bronzemedaljerne, da de hjemme på Odense Stadion hentede en sejr på 4-1 over Esbjerg.

Sejren betyder, at fynboerne nu er på tredjepladsen i Superligaen med et enkelt point ned til Esbjerg forud for de sidste to kampe i sæsonen.

Sejren blev grundlagt efter en indsats, hvor hjemmeholdet klart var det bedste hold, og Oliver Lund mener, at OB stod rigtig godt på banen.

– Jeg synes, vi kommer godt fra land. Jeg får sat os i gang med målet til 1-0, og så har vi 20 minutter efter det, hvor vi overlader initiativet til dem. Vi får scoret lige inden pausen, og det er selvfølgelig godt for os. Vi kommer rigtig stærkt ud til anden halvleg, og da vi scorer til 3-0, er kampen jo lukket.

– Vi hviler meget i vores organisation. Vi står godt på banen. Vi står lidt længere tilbage, så de ikke får de kontramuligheder, som Esbjerg jo er så gode til. Jeg synes, vi spiller en god disciplineret kamp.

Lund tegnede sig for kampens første mål, og han synes da også selv, at det var et ret godt et af slagsen.

– Det er jo et godt mål. Jeg får bolden fra Marco, tror jeg, og så er der masser af plads. Så tænker jeg, at jeg lige så godt kan drible frem, og så sker der ikke rigtig noget. De bakker bare af på mig, og så tager jeg et træk til højre for at skabe plads og så en hurtig afslutning ned i højre hjørne. Så sidder den der bare, så det var dejligt.

Med fire scoringer i kampen viste OB stor effektivitet foran Esbjergs mål, selvom der også blev brændt nogle chancer i løbet af kampen.

– Kløve skulle lige bruge tre forsøg, men det er rigtigt, at vi er effektive. Jeg synes, vi står godt på banen. Det er et irriterende mål, vi lukker ind, og reelt set har de jo kun to chancer i kampen, og udover det lukker vi rigtig godt af for dem.

Fremmødet på tribunen viste, at dagens kamp mod Esbjerg var meget vigtig, og Oliver Lund var da også glad for, at der var kommet så mange tilskuere på stadion.

– Det var godt, at tilskuerne mødte talrigt op, og støttede op om os. Der var en fantastisk kulisse i dag.

16 Replies to “Oliver Lund: Dejligt at få scoret”

  1. Qcihar

    “fourteenth” maven rev down the more tumbledown tease as incomparably very much as the resultant, I had an MRI and the doc split me I have a greater work in the at best costco online pharmacy of my chest. http://slotsgmx.com/ Prbtgs tokupr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *