Oliver Lund: Ekstremt god opbakning i OB

Januars transfervindue var meget stille i OB, og Oliver Lund var den eneste nye spiller, der blev hentet ind, da han skrev under på en kontrakt for resten af denne sæson.

Det er omkring halvanden uge siden, han blev hentet, og han stødte til klubben på træningslejren i Tyrkiet. Han synes selv, det har været nemt for ham at glide ind i truppen.

– Ja, det har det. Det er stadig mange af de samme gutter, der huserer herude, og de er sgu nogle gode drenge. Det er nemt at falde ind, det er det helt klart.

I dag har han haft sin anden træning i Ådalen, siden han vendte tilbage til OB, og han er glad for at være tilbage i de omgivelser, han så godt kan lide.

– Det er dejligt. Jeg ved jo, hvordan tingene fungerer, så jeg er faldet tilbage i nogle gamle rutiner. Jeg sætter mig ind her i loungen, spiser morgenmad, og læser en bog, og så går jeg ned, og styrketræner, og går ud på banen sammen med de andre. Jeg falder lidt tilbage i nogle gamle mønstre, det er meget hyggeligt.

Er der nogen særlig grund til, at OB på den måde er kommet ind under huden på dig?

– Jeg tror, det er hele den stemning, der er omkring det her hold. Man føler ikke kun, man er en trup, en stab og en organisation. Man føler, man er en hel by, og man spiller nærmest for hele Fyn. Det er meget specielt, og den opbakning jeg har mærket, i alt den tid jeg har været her, det har været helt ekstremt. Det er noget, som påvirker en positivt, og da jeg forlod OB, kan jeg huske, jeg tænkte, at det kom jeg ikke til at opleve igen, men nu sidder jeg her igen, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for.

Da Oliver Lund forlod OB, var det Kent Nielsen, der var træner, og det er da også omkring trænerstaben, han ser de største forskelle på klubben nu og dengang.

– Langt hen ad vejen, tror jeg, det stadig er de samme ting. OB er stadig en klub, som er i en proces med at skulle tilbage og være en af de helt store danske klubber, hvor jeg også synes, OB bør ligge. Det bliver der gjort et meget grundigt arbejde i organisationen for, skal komme til at ske. Der sker selvfølgelig en del ting hen ad vejen, men den store forskel er nok, at der er en anden trænerstab, end da jeg var her sidst, så tingene bliver gjort på en lidt anderledes måde.

I første omgang gælder kontrakten først sæsonen ud, og det mener Lund er en god mulighed for både ham og klubben til at se hinanden an igen.

– Jeg tror, det er en god mulighed både for klubben og mig, til lige at se hinanden an igen. Se hvor vi står. Både klubben og jeg vil hinanden, så jeg tror, vi kommer til at have en løbende dialog om, hvordan tingene forholder sig, så det er egentlig det, der lægger bag.

Krævede det betænkningstid at sige ja?

– Ikke særlig meget. Jeg synes, det OB kom med, var attraktivt for mig, så jeg skulle ikke have den store betænkningstid. Det var bare at køre på, og vi blev meget hurtigt enige.

Lund er en meget polyvant spiller, der kan dække alle pladserne i forsvaret, og han regner da også selv med, at det bliver hans rolle på holdet i foråret.

– Jeg ser min rolle som, at jeg kan dække en masse positioner nede bagved, og vi er i forvejen lidt tyndt besat, så jeg skal nok ind og spille nogle forskellige positioner på nogle forskellige tidspunkter. Jeg føler, jeg kan bidrage med en masse energi, power, styrke, løbevillighed, duelstyrke og masser af gåpåmod. Det er det, jeg primært kommer med, og så kommer målene senere, haha..

Hvad mener du, er vores succeskriterie i foråret?

– Succeskriteriet må være, at vi når top seks, og kommer rigtig langt, og gerne helt til det sidste, i pokalturneringen, og der er gode chancer for begge ting. Jeg ser da en god prognose for, at det kan komme til at gå os rigtig godt her i foråret.

17 Replies to “Oliver Lund: Ekstremt god opbakning i OB”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *