Kløve: Nu er det alvor igen

OB fik ikke den bedste afslutning på efteråret med to nederlag i de sidste to kampe, hvilket betød, at man røg ud af top seks i Superligaen.

Det har været nogle helt fine resultater i træningskampene, og på søndag spilles årets første Superligakamp, og Troels Kløve glæder sig til at komme ud og spille om point igen.

– Det er selvfølgelig godt at spille om point efter en pause på to måneder. Det er det, vi spiller for, og er ansat til. Det er aldrig det samme at spille træningskampe som at spille Superliga, det er to vidt forskellige ting. Nu starter det alvorlige igen.

Hvordan synes du, opstarten har været?

– Den har været rigtig god. Der er stor konkurrence i truppen, og alle byder sig til, så det bliver spændende at se, hvilke 11 der spiller på søndag.

OB lægger ud med at møde FCK ovre i Parken, og Kløve mener, at det er et godt tidspunkt at tage derover og spille på.

– Det tænker jeg umiddelbart, det er. Vi så, Horsens slog dem derovre i efterårspremieren, så det kan da godt være, man kan tage dem lidt på sengen her efter en vinteropstart. Det skal vi i hvert fald forsøge.

Top seks skal jagtes her i de sidste seks kampe i grundspillet, men alligevel mener midtbanespilleren godt, at der er andet end tre point, der kan bruges derovre.

– Ja, det vil jeg sige. Alle point mod FCK specielt, de tæller. Kan vi få et point mod FCK i Parken, så tror jeg, de fleste af os vil være tilfredse. Det er et svært sted at spille, og der er ikke ret mange hold, der får point med derovre fra, så et point kan godt vise sig at være fint i sidste ende. Men lad os se hvordan kampen forløber derovre. Måske kan vi komme til at stå efter kampen og være utilfredse med et point, fordi vi har brændt nogle store chancer. Det er svært at sige nu, men point i Parken er et succeskriterie.

Hvor ser du de store styrker på vores hold?

– Jeg synes, vi har mange strenge at spille på. Specielt vores tekniske niveau er højt, vi har mange teknisk gode spillere. Spillet langs jorden er vores styrke, og så er vi også stærke i omstillingsspillet.

Hvor kan vi gøre mest ondt på dem?

– Formår vi at ramme dem i dybden og i mellemrummet, hvor vi har spillere af høj kvalitet, så synes jeg, vi kan gøre ondt på dem. Vi ved, at det ikke er alle deres spillere i bagkæden, der er lige hurtige, og kan vi få dem ud og løbe lidt, så har vi måske rigtig gode chancer for at komme til store muligheder, så det bliver et af nøglepunkterne.

OB har gode muligheder for succes i foråret i og med, man stadig er med i pokalturneringen, hvor Esbjerg kommer på besøg i kvartfinalen, og Kløve ved da også godt, hvad succeskriteriet er.

– Selvfølgelig stræber vi efter at ende så højt som muligt, og top seks er da klart det altoverskyggende mål. Vi er også nået langt i pokalturneringen, og hvis vi kan komme til finalen der, vil det også være stort. Top seks og pokalfinalen skal helt klart være målsætningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *