Oliver Lund: Jeg blev rørt

I januars transfervindue blev Oliver Lund hentet tilbage til OB, og selvom han har været med i truppen i forårets første kampe, har han ikke været inde og spille.

Det kom han dog tidligere på ugen, da OB spillede på hjemmebane mod Esbjerg i pokalkvartfinalen, og forsvarsspilleren nød virkelig at være tilbage på Odense Stadion.

– Det var fantastisk. Det var en fantastisk kulisse og en fantastisk pokalkamp. Det var vildt.

OB var bagud 1-0 i den ordinære spilletid og bagud med 2-1 i den forlængede spilletid, men fynboerne endte altså med at vinde kampen efter straffesparkskonkurrence.

– Jeg er irriteret over, at de vel får to mål på to chancer. Jeg er virkelig glad og positiv over den måde, vi kommer tilbage på, og vinder. Det var fantastisk.

– De får et mål lidt ud af ingenting, hvor vi dækker for dårligt op inde i feltet. Jeg føler egentlig i hele kampen, at vi er i kontrol, og der er ikke noget tidspunkt, hvor vi overlader initiativet til dem. Jeg synes, de lukrerer på kontrafaser og omstillinger, og det gør de også godt. De får ikke så meget ud af det, som de kunne have fået, men det gør, at vi kommer lidt i ubalance engang imellem.

Anders K. Jacobsen blev sendt på banen i anden halvleg, og han var manden bag den første udligning, kort efter han var kommet ind. Lund har også masser af ros til hans holdkammerat.

– Han er fantastisk. Han må simpelthen være så ubehagelig at spille overfor. Han laver så mange løb hele tiden, og han må være så svær at holde styr på. Jeg kan forestille mig, at som midterforsvarer må det være uhyggeligt at stå overfor ham.

Kampen sluttede som bekendt med en straffesparkskonkurrence, hvor OB brændte to forsøg, og Esbjerg brændte tre. Det var en meget nervepirrende oplevelse for Lund.

– Det var uhyggeligt. Jeg stod, og trippede, jeg kunne slet ikke stå stille, og jeg har i forvejen bragende Damp. Det var fantastisk. Når det falder ud på den her måde, og det er så tæt, og vi er bagud, bagud, og bagud, og så kommer tilbage, og vinder. Det kan slet ikke beskrives, det var en sindssyg følelse.

– At det så lige er ned mod RMN-Tribunen, det er sindssygt. Hvis jeg var i ekstase, så tør jeg slet ikke tænke på, hvordan dem på tribunen havde det. Jeg gad godt at have været oppe på tribunen der.

Hvordan oplevede du generelt stemningen på tribunen under kampen?

– Det var fantastisk. Det var allerede startet, da vi kom ud til opvarmningen. De er der jo altid, der er ingen undtagelse. De er der bare altid, og det er nogle fantastiske fans.

Oliver Lund spillede generelt en rigtig god kamp, og han kronede da også indsatsen med en kåring som Man of the Match. Han kunne nærmest heller ikke have skrevet historien om hans comeback på Odense Stadion meget bedre selv.

– Jeg kunne ikke have drømt om mere. Hvis jeg skulle have drømt om mere, skulle jeg have scoret et mål. Jeg synes, det var fantastisk. Hele kulissen og den fight, vi kommer med. Det kan godt være, vi spillede poleret fodbold, men vi knalder fandme også igennem, og giver alt, hvad vi har ude på den bane. Det giver også en eller anden følelse i kroppen. Jeg bliver rørt. Det betyder så meget, når ham ved siden af giver livet for at ville vinde, for det gør man også selv.

4 Replies to “Oliver Lund: Jeg blev rørt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *