Oliver Lund om kontraktudløb: OB må komme, hvis de er interesserede

Oliver Lund var en fast del af holdet i OB’s første fem kampe i Superligaen i denne sæson, hvor han var med fra start. I kampen mod Lyngby startede han ude, og blev skiftet ind, mens han i de seneste to kampe mod Horsens og Brøndby har siddet ude med en skade.

Når OB i morgen eftermiddag spiller pokalkamp mod BSF, er forsvarsspilleren heller ikke med, men det går fremad for ham, og han regner med at være klar efter landskampspausen.

– Det ser godt ud. Jeg har trænet fuldt med de sidste tre dage, så det er rigtig positivt, at jeg er på vej tilbage. Jeg er ikke med i morgen, men nu er der landskampspause, og så kan jeg få bygget lidt på, så jeg er klar til de kommende kampe.

Hvordan har det været at sidde udenfor og se holdet?

– Det har været både godt og skidt. Det var godt, fordi vi har fået nogle point, men det er også skidt, fordi man står fuldstændig magtesløs på sidelinjen, og det er aldrig rart.

Oliver Lund spillede for OB fra 2015 til 2017, og han kom tilbage til klubben i starten af 2019. Hvor længe han er i klubben endnu, er uklart, for han har kontraktudløb til sommer, og han har ikke hørt noget fra OB, der indikerer, om de vil forlænge eller ej.

– Nej, jeg har ikke hørt noget. I forhold til hvordan det er gået, er det som udgangspunkt ikke dårligt at stå med kontraktudløb til sommer. Jeg har ikke hørt noget, men de er jo velkommen til at tage fat i mig.

Hvor lang tid kan du vente på at høre noget fra OB?

– De må jo komme, hvis de er interesserede. Som udgangspunkt har jeg fine kort på hænderne, så vi må vente og se, hvad der sker.

Sidste gang Oliver Lund havde kontraktudløb i OB, var der interesse fra andre klubber, som han dog valgte at holde hen, fordi han ventede på OB. Det er dog ikke sikkert, at han vil gøre det igen.

– Det kommer an på, hvad situationen lægger op til. På det tidspunkt synes jeg, det var oplagt at vente på OB af mange årsager. Det er ikke nødvendigvis sådan, situationen er i det her tilfælde, men det må vi jo vente og se på, hvis det er sådan, det kommer til at være.

Fra 1. januar kan Oliver Lund frit snakke med andre klubber, fordi hans kontrakt udløber til sommer, og det er også den deadline, han selv forholder sig til.

– Som udgangspunkt så åbner snakken med andre klubber jo 1. januar, hvis det er sådan, det er. Det er jo den deadline, der er, og så må man jo tage det derfra. Fra 1. januar er alt jo åbent. Det er ikke mig, der sætter den, det er bare sådan, det er.

Som det ser ud nu, er din førsteprioritet så at forlænge med OB, hvis der kommer et udspil fra klubben?

– Min førsteprioritet er at kigge på det og tage bestik af situationen, og så må man jo gå i forhandling og se på det, hvis det er det, det kræver. Min førsteprioritet er også at have ro i maven med det, jeg foretager mig.

I sommers fyldte Oliver Lund 30 år, og den alder taget i betragtning, så er det måske også ved at være sidste chance, hvis han på et tidspunkt skal prøve sig af i udlandet. Det kan da også godt være interessant for ham, men det er kun et af flere scenarier.

– Det er klart, at det kunne være enormt interessant, men omvendt er jeg også rigtig glad for OB. Jeg kunne sagtens se mange forskellige scenarier, der kunne ske, og jeg tror, vi må vente at se, både hvad OB melder ud til mig i forhold til det her, og hvis vi så når den 1. januar, hvad der så er af relevante ting på det tidspunkt.

Men du er ikke nervøs for at stå uden klub til sommer?

– Nej, det er jeg ikke nervøs over.

One Reply to “Oliver Lund om kontraktudløb: OB må komme, hvis de er interesserede”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *