Rømer: OB skal tilbage til toppen

Andre Rømer skiftede i sidste uge til OB, og han var med til sin første træning i fredags. I dag var han igen på træningsbanen i Ådalen, og vi fangede ham til en hurtig snak.

Hvordan har de andre i truppen taget imod dig?

– Jeg synes, jeg er blevet taget rigtig godt imod. Nu har vi lige været på en ryste sammen tur i Amsterdam, og det er lidt nemmere at lære hinanden at kende, når man går op af hinanden 24/7, og det synes jeg, at jeg gjore. Jeg ved, hvem de forskellige er i truppen, og de ved, hvordan jeg er, så det har været hurtigt at komme ind og lære folk at kende. Der er selvfølgelig lang vej igen med relationer både på og udenfor banen, men det har været en fin start, og det har været nemt at komme ind i truppen.

Hvorfor faldt valget lige på OB?

– Jeg følte, det var dem, der ville det mest. Jeg prøvede også at finde noget andet i sommers, og der var OB også på banen, men der var noget med økonomien i forhold til at blive enig med FC Midtjylland, som satte en stopper for det. Men OB har været interesseret i noget tid, og da muligheden kom, var det dem, der ville det mest.

Hvad forventer du af din tid i OB?

– Jeg forventer en masse spilletid, og så har vi en top 6, der skal sikres her i foråret. Jeg kommer hertil for at spille, og det var også grunden til, jeg skiftede fra Midtjylland, fordi der ikke var nok spilletid. Jeg håber, at jeg kan være med til at spille OB tilbage til, hvor de var, og hvor jeg føler, klubben og byen hører hjemme.

Hvad kan vi forvente af dig? Hvad er dine kompetencer?

– Jeg er en rolig spiller, der er svær at stresse på bolden. Jeg har et godt overblik, og jeg er god til at sætte mine medspillere op, mere end jeg sætter mig selv op. Jeg har altid fået at vide, at man ikke skulle dække mig op, fordi jeg hellere vil lave assist end selv at score mål. Jeg vil gerne være den, der slår nogle bolde ind i mellemrummet til en kant eller en angriber, så de kan sætte noget i scene.

Du vil vel også gerne selv sparke på mål?

– Man vil altid gerne score mål. Det sker desværre ikke ofte nok, men det er også noget, jeg prøver at lægge på mit spil, så man kan blive mere afgørende. Selvom man er en defensiv midtbanespiller, så skal der ikke gå to sæsoner imellem målene, så det er selvfølgelig også noget, jeg gerne vil have med.

Er OB et skridt ned i forhold til FC Midtjylland?

– Nej, det synes jeg ikke. Det er jo en klub med traditioner og store ambitioner. Jeg tror også på, de kan komme tilbage til, hvor de var engang, og så mange år er det heller ikke siden. Det er ikke sådan, at der skal de helt store ting til. Jeg har set den her trup, og der er masser af muligheder for, at det her kan blive rigtig godt. Selvfølgelig ligger FC Midtjylland nummer 1, og OB ligger nummer 8, så der kan man vel godt sige, det er et skridt ned, men umiddelbart er det ikke. Jeg kommer for at spille fodbold, og jeg tror på, at OB kan komme tilbage i toppen.

– Det er en stor by, og det er en stor klub. Der er masser af fans, der husker, da det gik godt for OB, og det håber jeg på, jeg kan være med til at bringe tilbage til klubben.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *