Sæsonpremiere: Tverskov vil lægge ovenpå

Så er nedtællingen til sæsonpremieren slut, og i eftermiddag skal vi alle på stadion igen, når OB tager imod FCK hjemme på Odense Stadion.

Det er samtidig også afslutningen på vores nedtælling, og som rosinen i pølseenden har vi snakket med Jeppe Tverskov, der ser meget frem til sæsonens første kamp.

– Det er klart, at man glæder sig. Første kamp bliver altid lidt mere spændende, når man også lige skal se de andre hold. Man ved, hvordan deres trupper ser ud, men man ved ikke, hvordan det ser ud på banen. Der er kommet mange nye spillere til rundt omkring. Det er altid sjovt at se i de første par kampe, hvilke trupper der er kommet på plads de forskellige steder.

Når man spørger Tverskov, hvad fansene kan forvente af OB i denne sæson, så håber han på, at holdet kan gøre det endnu bedre end i sidste sæson.

– Forhåbentlig lidt af det, vi også leverede i sidste sæson, og så plus lidt mere. Vi har selvfølgelig en målsætning om at udvikle os hele tiden, og udvikler vi os i forhold til sidste sæson, så rykker vi forhåbentlig også længere opad. Første delmål er top seks, og efterfølgende må man tage det derfra, men jeg synes, vi går en spændende fremtid i møde.

Hvordan er stemningen i omklædningsrummet frem mod sæsonstarten?

– Den er god. Når man begynder, at kunne mærke opstarten i sådan en lang sæsonoptakt, så kommer der en masse energi ind i holdet, og folk glæder sig altid lidt ekstra til den første kamp.

Viceanføreren er ikke meget for at snakke om, hvad hans personlige succeskriterie er i den nye sæson, men han åbner alligevel lidt op.

– Det er lidt nemmere at sætte kollektive mål som hold, og det er det, vi har med top seks. Personligt handler det om at være indflydelsesrig, tage ansvar, og være en stor del af basen på holdet.

Hvilken spiller i truppen skal vi især holde øje med i den kommende sæson?

– Jeg tror, Bashkim bliver endnu bedre i år, end han var sidste år. Han var også god i sidste sæson, men der havde han ligesom sin første sæson. Nu har han været her i et år, og kender det hele ud og ind, så jeg tror, han vokser endnu mere nu.

Som bekendt er sæsonens første modstander FCK hjemme på Odense Stadion, og Tverskov er godt klar over, det bliver en meget svær kamp mod de danske mestre.

– Det er et godt hold, det ved vi alle. De har fået nogle nye spillere ind, og det bliver lidt spændende at se, hvordan de indgår, og om de indgår i startopstillingen. Vi kender mange af spillerne, og det er nogle rigtig dygtige spillere. De vandt jo også mesterskabet i sidste sæson, så det er svært at sætte noget på dem.

– Vi ved godt, det bliver en svær kamp, men jeg synes også, vi har været gode på vores hjemmebane, og det har vi også været de to gange mod dem, selvom vi ikke har vundet. Jeg synes, vi har domineret i perioder, så det håber jeg også, vi går ud, og gør.

Hvordan er din generelle følelse forud for den nye sæson?

– Den er god. Jeg synes, vi har en spændende trup, og med lidt ekstra tilføjelser kan man håbe på, at det kan blive komplet. Jeg synes, vi har rigtig mange gode spillere, og forskellige nuancer vi kan spille på. Jeg synes generelt set, det ser godt ud.

15 Replies to “Sæsonpremiere: Tverskov vil lægge ovenpå”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *