Selvfølgelig skal Richard have sin egen tribune

Der har her til aften været et fanarrangement på Stadion, og her er der blevet præsenteret en god nyhed. Fremover skal OB’s fans ikke stå på ‘Stiften Tribunen’, de skal stå på ‘Richard Møller Nielsen-Tribunen’.

Tommy Møller Nielsen, der er søn af Richard Møller Nielsen, var til stede ved arrangementet, og han kom med en stor tak for dette.

På Twitter har OB selv vist et billede af Tommy Møller Nielsen foran en grafik af den nye tribune, og det kan man se her:

Richard Møller er den største legende i OB’s historie. Han spillede for klubben, da han selv var aktiv, og i 1964 blev han træner for OB. I 1967 tog han til Esbjerg, og efter et stop i Svendborg, kom han tilbage til OB i 1975.

Allerede i 1977 vandt han det danske mesterskab med OB, og den bedrift gentog han i 1982, så han er altså manden bag de første to mesterskaber i vores historie.

Havde det ikke været for Richard, havde OB nok ikke haft den position i dansk fodbold, som vi har i dag, på trods af nogle sløje sæsoner.

Der er ingen tvivl om, at Richard fortjener at få sin egen tribune. Han har en meget høj status blandt klubbens fans, men det er dog meget ærgerligt, at han ikke selv nåede at opleve det, inden han døde.

At Stiften Tribunen nu skifter navn til Richard Møller Nielsen-Tribunen, kan vi takke Fyens Stiftstidende for. De fortsætter deres sponsorat, og giver navnet til Richard Møller.

Jeg synes, det er en rigtig flot gestus af Fyens Stiftstidende, og herfra skal der lyde en tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *