Skadet Max Fenger: Det er sgu svært for tiden

Ikke siden 8. november, hvor han blev skiftet ind, og scorede i nederlaget på 3-1 til Brøndby på udebane, har Max Fenger været i kamp for OB.

Den unge angriber har siden siddet ude med en skade, og han erkender selv, at det går helt efter planen for ham.

– Det er en lidt mere kompliceret situation. Det går okay, men samtidig går det egentlig også værre end forventet. Det er jo egentlig en skade, der ikke burde være så stor, som egentlig trækker langt ud.

I løbet af vinteropstarten var Fenger med i noget af træningen, og han kom også ind, og spillede i nogle af træningskampene, men siden da har man ikke kunne få øje på ham på træningsbanen.

– Det er et problem, jeg har haft lidt i et stykke tid, også i dele af sidste sæson, og jeg fik bare at vide, det ikke var det store problem, og at jeg bare kunne gå på banen. Så blev det ved med at være godt, og dagen efter var det skidt. Det gik sådan frem og tilbage.

– Efter at have spillet i nogle af træningskampene blev det meget ømt, og så tog vi en beslutning om at trække det ud i noget længere tid for at se, om det blev bedre. Det er ikke rigtigt blevet bedre, og vi har prøvet nogle forskellige genoptræningstiltag, men lige nu føler jeg ikke, det går specielt meget fremad.

– Det er ikke så simpelt. Nogle dage er det godt, og jeg føler, jeg godt kan spille, men så hvis jeg spiller, bliver jeg meget påvirket af det bagefter. Så skal jeg have nogle dages pause, og det er jo ikke optimalt. Så i stedet for at have nogle perioder, hvor jeg træner, og ikke træner, så prøver vi at trække det ud i et stykke tid, så jeg kan komme med igen og træne hele tiden. Det er jo heller ikke nemt for Jakob at skulle stille holdet, hvis jeg kun træner 2-3 gange om ugen. Mit mål er først at komme tilbage, når jeg er 100% klar.

I denne uge er han kommet tilbage til Ådalen, efter han i en periode har genoptrænet i København, da han valgte at benytte sig af Pro Treatment.

– Jeg ved, Mart Lieder og Tarik Ibrahimagic har været derovre, de har også haft nogle problemer med knæet. De har rykket sig virkelig meget, så det var egentlig bare det. De her Pro Treatment er virkelig gode indenfor knæ, og har rykket mange spillere. Jeg følte lidt, jeg var gået i stå her, så det var et tiltag, jeg valgte at prøve af.

Når man spørger ham om, hvornår man kan forvente, at han er tilbage på banen igen, så kan Fenger ikke give noget svar på det.

– Det kan jeg ikke vide. Det kan gå hurtigt og tage nogle uger, men hvis det fortsætter, kan det også tage lang tid. Jeg ved det sgu ikke.

Men i værste fald kommer vi ikke til at se dig på banen mere i denne sæson?

– Det ved jeg sgu ikke. Jeg føler selv, det lyder lidt voldsomt. Det vil jeg ikke forurolige nogen med.

– Det er sgu lidt svært for tiden. Jeg gør sgu, hvad jeg kan, føler jeg. Jeg gør alt for at komme tilbage. Nogle gange går det bare ikke, som man håber. Selvom man siger, en meniskskade tager 6-8 uger, så er vi oppe på 2-3 måneder nu.

– Sådan har det jo været lige siden sommerferien. Jeg har ikke fået en eneste startplads i den her sæson, fordi det er gået så meget frem og tilbage, hvor man kunne træne og ikke træne. Det har ikke været optimalt. Det har været en lang periode nu, hvor det ikke har været optimalt

Det må også være meget ærgerligt for dig at løbe ind i det her, når du lige var ved at slå igennem?

– Ja, helt sikkert. Jeg fik jo bare at vide, at det ikke var noget farligt, og jeg bare skulle træne. Det gjorde jeg så. Jeg havde lige haft mit gennembrud, og var godt kørende.

– Da jeg var afsted med landsholdet, kiggede de så på det, og de mente så ikke, jeg skulle træne eller spille kamp på det. Så blev jeg sendt hjem fra landsholdslejren, og lige siden da er det gået ned ad bakke. Jeg var på toppen der, men så er det bare gået tilbage derfra.

15 Replies to “Skadet Max Fenger: Det er sgu svært for tiden”

 1. vreyro linomit

  What¦s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & help different users like its aided me. Great job.

 2. oxvow.com

  I like this color combination very much, and the texture of the upper body fabric is also very good, it is very age-reducing, and it also matches the skin tone

 3. brujos guayaquil

  I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your website?

 4. comparativa mejor soporte barra pesas

  The root of your writing whilst sounding agreeable in the beginning, did not really settle properly with me personally after some time. Someplace throughout the paragraphs you were able to make me a believer but only for a while. I still have got a problem with your leaps in logic and you might do nicely to fill in those gaps. In the event that you can accomplish that, I could definitely end up being impressed.

 5. comisionado sweetwater fl 2021 octavio guerrero

  It’s perfect time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy. I have learn this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Maybe you could write subsequent articles referring to this article. I want to learn more things approximately it!

 6. Thrifty car hire London

  I?¦ve been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Reading this info So i?¦m glad to express that I’ve an incredibly excellent uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I so much indubitably will make sure to do not put out of your mind this site and give it a glance on a continuing basis.

 7. seo en inglaterra

  We are a bunch of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with helpful information to paintings on. You have done a formidable job and our whole community will be thankful to you.

 8. agencia seo en Holanda

  Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So good to seek out anyone with some original thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is something that is wanted on the net, someone with a little originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *