Slotsager ser frem til udsolgt stadion: Bliver utroligt fedt!

OB fik en god start på 2024, da de i sidste runde tog alle tre point med hjem fra udekampen mod Viborg, som fynboerne vandt med 2-1.

Tobias Slotsager var selvfølgelig med i det opgør, og han mener heller ikke, at OB kunne have ønsket sig en bedre start på foråret.

– Nej, det kan vi ikke. Det var også en god kamp. Første halvleg så super godt ud, og så forsvarer vi den selvfølgelig hjem i anden, så det var en rigtig fin start.

Søndag eftermiddag spiller OB så årets første hjemmekamp mod Superligaens tophold Brøndby, og her regner Slotsager med, at det bliver en svær opgave for hjemmeholdet.

– Det bliver utroligt svært. Jeg ved ikke, om Brøndby skræmmer, men selvfølgelig er der noget med Brøndby, de kan drille enhver modstander, og de er jo kommet i gang nu, de ligger nummer et, og har haft en god sæson indtil videre, så det bliver en utrolig svær opgave.

Hvad skal vi være gode til?

– Som vi også så i kampen mod Viborg, når vi spiller med wingbacks, skal vi være lidt mere dynamiske der, når modstanderne er i bevægelse, og vi skal tage de dybe løb der. Hvis man skal nævne en ting, der kan være Brøndbys svaghed, så er det måske, at de har en lidt langsom bagkæde. Vi skal turde at spille, selvom det er en rigtig god modstander både med og uden bold.

Hvad skal vi undgå at gøre?

– Vi skal for alt i verden undgå, at det bliver en kamp, hvor vi bare stiller os ned, og forsvarer. Det ser vi mange hold gøre mod Brøndby, hvor det ikke lykkes.

– Vallys er utrolig farlig, når han trækker ind i banen, han skaber problemer for alle, og det vil han også gøre for os, hvis vi giver dem plads nok, og det skal vi undgå. Vi skal undgå for store perioder, hvor vi står lavt.

Det kræver vel også, at vi spiller koncentreret i alle 90 minutter?

– Ja, selvfølgelig. Det skal heller ikke være poleret fodbold i alle 90 minutter, det kan vi hurtigt blive enige om, men vi skal turde at spille vores eget spil, og vi skal samtidig være kyniske i begge ender. Skal den så forsvares hjem i den sidste halve time, så må det være det. Vi skal i hvert fald sørge for ikke at give dem for meget tid på bolden.

Allerede fire dage før kampen mod Brøndby kunne OB melde udsolgt til opgøret, og den unge forsvarsspiller glæder sig til at spille for et fyldt stadion.

– Helt vanvittigt. Jeg kan ikke huske, at jeg har været med, hvor der har været meldt udsolgt så mange dage forinden, og heller ikke at der overhovedet har været helt udsolgt. Mod en modstander som Brøndby bliver det helt vildt fedt, og jeg har set, at de har fået næsten 2500 pladser også, så det bliver utroligt fedt.

– Vi er 13.000 OB fans, så der skal bare gang i lægterne, og jeg er sikker på at både RMN-tribunen og Barfoed-tribunen nok skal sørge for det.

OB har endnu ikke vundet på hjemmebane i ni forsøg i denne sæson, men Slotsager tror på, at det lykkes for dem denne gang.

– Det håber, og tror jeg bestemt, og jeg er sikker på, at alle omkring truppen og staben også tror det. Vi fik en god start i Viborg, som ikke er et nemt sted at vinde, så selvfølgelig skal vi have tre point, og det tror vi også på.

Der har i længere tid været fokus på Slotsagers kontraktsituation i OB, hvor både spilleren og klubben har sagt, at de gerne vil forlænge aftalen, men han har ikke selv noget nyt at fortælle om det.

– Nej, det er der stadigvæk ikke. I må snakke med min agent, eller hvem der nu styrer det. Men der er stadig dialog, så vidt jeg ved, men der har ikke været noget, jeg skulle tage stilling til.